Ühenda meile

Hiina

Xi Jinping kutsub Pekingi hoida taliolümpia abil #China kogemus

JAGA:

avaldatud

on

459510424Hiina president Xi Jinping on julgustanud mängude korraldajaid valmistama ette "erakorralisi" taliolümpiamänge, kasutades Hiina kogemusi. kirjutab People's Daily'i.

Neljapäeval ja reedel Pekingis toimunud kontrollkäigu ajal külastas Xi Wukesongi spordikeskust, kus toimus 2022i taliolümpiamängude jäähoki üritus, samuti pealinna gümnaasium, lühikeste kiirte uisutamise ja uisutamise ürituste koht.

Xi ütles, et mängude ettevalmistustöö peaks kehastama olümpia vaimu, nõudes, et staadionide ehitamisel järgitaks rohelist, keskkonnasõbralikku, puhtalt sõrmeeritud põhimõtet.

Xi ütles, et ehitusprojektid ei tohiks olla ekstravagantsed, võttes arvesse nende järeltegevust, lisades, et seda sündmust saab suurendada, et tugevdada Hiina avalikkuse osalemist spordiettevõtetes.

See ei ole esimene kord, kui Xi rõhutab 2022i mängude ettevalmistamist. Xi, kontrollides mängu saiti Zhangjiakou, Hebei provintsis jaanuaris 23, tellis asjaomased osakonnad ja kohalikud omavalitsused kvaliteetse ettevalmistuse.

Järgmisel päeval peetud sümpoosionis rõhutas ta, et ehitusplaane tuleb rangelt ja kooskõlastatud viisil rangelt järgida, et tagada kvaliteetne sündmus ja edendada Peking-Tianjin-Hebei piirkonna koordineeritud arengut.

„Rass on alanud. Milline projekt algab kõigepealt ja millist neist järgneb? Me ei tohiks teha vale algust ega alguse hilinemist, “lisas ta.

reklaam

Kui Peking tegi viimased pakkumised Kuala Lumpuris, Malaisias juulis 31, 2015, Xi lubas, et Hiina inimesed esitavad maailmale fantastilise, erakordse ja suurepärase sündmuse, mis paneb Pekingi lõpliku edu.

Reedel toimunud ülevaatuse käigus andis talle ülevaate viimastest ettevalmistustest, sealhulgas kuludest, menetlustest ja toetavatest tegevustest.

„Ma vaatasin teie konkurentsi teleris. See on geniaalne, ”ütles Xi Wu Dajingile, kes on Jaapani Sapporo Aasia talimängude 500-meetri lühikese rööbaskülvi sündmuse kuldmedalist. Xi julgustas Wu-d valmistama järgmise aasta taliolümpiamänge Lõuna-Koreas Pyeongchangis ja püüdma Pekingi mängudel suuremat saaki.

Ta juhtis sümpoosioni Vene linnas Sotšis tagasi 2014is, osaledes sealse taliolümpiamängude avatseremoonial, mida hiljem kirjeldati dialoogina taliolümpiamängude unistuste üle.

Xi külastas ka jaanuaris Šveitsis Lausanne'i olümpiamuuseumi. Rahvusvahelise olümpiakomitee esimees Thomas Bach ütles Xi'le, et usub, et Pekingi taliolümpiamängud on president Xi juhtimisel suurepärased.

Järgmise viie aasta ettevalmistustöö toob ühelt poolt kaasa arengupotentsiaalid Pekingi-Tianjin-Hebei piirkonna kooskõlastatud arengule ning kindlustab Hiina talispordi paralleelse edenemise ja ka avalikkuse osalemise spordiettevõtetes. .

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid