Ühenda meile

Käsitöö

Educatius kuulutab välja valitud rahvusvahelised osalejad murrangulisele kunstipraktikale Gambias

JAGA:

avaldatud

on

Kunst ületab piire ja Educatius avalikustab uhkusega nelja rahvusvahelise osaleja valiku algsele Aiducatiuse loovuspraktikale, mis on kavandatud 2024. aasta juunis Gambiasse.

Tänavu juunis ühendavad väljavalitud praktikandid jõud Kartongi St. Martini tsiklikooli õpetajatega, et hõlbustada õpilastele uuenduslikke kunstiprojekte, sukeldudes samal ajal kohalike loometraditsioonide rikkalikku gobelääni. Finaliste, kes valiti välja enam kui 100 kandidaadi hulgast 15 riigist, hindas nende kunstiliste annete ja kooli jaoks kavandatud kunstilise tegevuse leidlikkust rahvusvahelistest kohtunikest koosnev žürii, kusjuures viimase noogutuse andsid õpetajad ja õpetajad. Martini kooli direktor Nicholas Jatta.

Kohorti kuuluvad kaks Educatiuse keskkooli vahetusprogrammi vilistlast, Norun Igeltjørn-Brænd Norrast ja Serena Pelizzari Itaaliast; Adam Goode, kogenud kunstiõpetaja Massachusettsi Arlingtoni keskkoolist; ja Tara Creed, pühendunud Educatiuse kohalik koordinaator Laytonist, Utah'st. Nende valik rõhutab Educatiuse pühendumust hõlbustada juurdepääsu haridusele ja kultuurivahetusele ülemaailmsel tasandil.

Educatiuse kommunikatsiooniosakonna asepresident Carla Kearns jagas oma entusiasmi: "Kunst on universaalne keel. See praktika ei tähista mitte ainult Gambia õpilaste ja meie rahvusvaheliste praktikantide vahelist kunstivahetust, vaid näitab ka meie missiooni luua hariduse kaudu positiivne globaalne mõju. ."

Aiducatiuse loovuspraktika on Educatiuse ja St. Martini kooli kestva partnerluse tipphetk, koostöö, mis sai alguse aastast 2009. Oma sõsarorganisatsiooni Aiducatiuse kaudu on iga Educatiuse õpilane, võõrustav pere, agent ja partner toetanud kooli, andes oma panuse. oma õpilaste hariduslikuks toetuseks.

See algatus on kooskõlas ÜRO kvaliteetse hariduse säästva arengu eesmärgiga edendada juurdepääsu haridusele, et luua õpilastele helgem tulevik kogu maailmas. Lisaks kunstiliste ja loominguliste oskuste jagamisele on praktika elav kultuurivahetus, mis tõotab püsivaid sidemeid ja vastastikust rikastamist nii õpilastele kui ka osalejatele.

Seotud lingid

reklaam

20-aastase kogemusega ja 22 riigis kohalolekuga Educatius on ülemaailmne liider akadeemiliste vahetusprogrammide vallas. Igal aastal hõlbustame rohkem kui 8,000 keskkooliõpilase rikastamist 60 riigist USA-s, Ühendkuningriigis, Iirimaal, Euroopas, Austraalias, Kanadas ja veebis. Samuti tagame oma võõrustavatele peredele ja partneritele tänuväärsed kogemused. Lisaks meie põhiprogrammidele on Educatius pühendunud positiivse ülemaailmse mõju saavutamisele. Parandame Aiducatiuse kaudu juurdepääsu haridusele, aitame kaasa keskkonnasäästlikkusele puude istutamise kaudu Tansaanias, edendame noorte vastupanuvõimet ülemaailmse noorte vastupanuvõime algatuse kaudu ja kompenseerime oma õpilaste rahvusvaheliste lendude süsiniku jalajälge. Educatiuses usume hariduse jõusse ja selle potentsiaali parema maailma loomisel.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid