Ühenda meile

Brexit

Briti parlamendiliikmed nõuavad ühepoolse õiguste tagamine #EUNationals elavad Suurbritannias

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

170305NHSMigrants2Euroopa sisserändajate varastamine UK töökohti? NHS saab kõige enam kannatanud lahkumises ELi kodanike

Parteiülene väljumine Euroopa Liidu asjade komisjon, kuhu kuuluvad juhtivad Brexiteers nagu Michael Gove, Peter Lilley, Dominic Raab ja Sammy Wilson, on üksmeelselt, et valitsus peaks tegema ühepoolse otsuse õigusi kaitsta ELi kodanikke elab Suurbritannias . Parlamendiliikmed on ka kutsudes valitsust üles otsima, et tagada Suurbritannia kodanikud juba elavad teistes Euroopa Liidu riikides - ja Euroopa Liidu kodanike juba elavad siin - ei kaota oma õigusi tervishoiu ja pensionide pärast Brexit.

EL-i komitee esimees Hilary Benn lahkus parlamendiliikmest: "EL-i kodanikud, kes on tulnud siia elama ja tööle, on tohutult kaasa aidanud Ühendkuningriigi majandus- ja kultuurielule. Nad on teinud kõvasti tööd, maksnud makse, integreerunud, loonud perekondi ja pannud maha juured.

"EL-i kodanikud Ühendkuningriigis ja Ühendkuningriigi kodanikud EL-is on eelseisvatest läbirääkimistest teadlikud, kuid nad ei soovi, et neid kasutataks läbirääkimistel. Kuigi valitsus on öelnud, et soovib, et ELi kodanikud saaksid jääda, pole see pakkunud piisav kindlus, et neile tagatud õigused ja staatus tagatakse. Nüüd peaks ta seda tegema. "

"Inimeste jaoks pole mõistlik kasutada läbirääkimiste kiipe"

Parlamendiliikmed kutsuvad kõiki osapooli üles läbirääkimistele teha resolutsioon õigused kõigile ELi kodanikele Suurbritannias ja Ühendkuningriigi kodanikud ELis nende esimene prioriteet. Raportis öeldakse, et "see oleks ülekohtune, et ELi kodanikele Suurbritannias ja Suurbritannia kodanikke EL ei selgus nende staatust veel kaheks aastaks".

In tooni, mis lükkab selle komplekti ajal referendumi kampaania, parlamendisaadikute öelda, et valitsus peab arvestama, et ELi kodanikud tulid tuli Suurbritannias seaduslikult ja on aidanud kaasa UK majanduslikult ja kultuuriliselt rikastav Briti ühiskonnas. Tõepoolest, Euroopa Liidu sisserändajad on loodud rohkem maksutulu, et nad on saanud, töötas kõvasti, integreeritud tõstetud perekondi ja panema juured. Parlamendisaadikute öelda, et kuigi valitsus on öelnud, et tahab ELi kodanikel oleks võimalik jääda, mingit garantiid on pakutud, et õigusi ja staatust, et nad on olnud jätkub.

reklaam

Tervishoid Ühendkuningriigi kodanikud Euroopa Liidus

Komitee kutsus juurdepääsu arstiabile, samadel tingimustel nagu need praegu nautida. On tähele, et see on tõsine mure UK kodanikud, sealhulgas pensioniiga, kes elavad Euroopas. On huvitav, et Gove ja Lilley kes lükkas ühtse turu liikmeks tahaks jätkas osalemist EEA skeeme, mis võimaldavad UK kodanikud saada arstiabi EEA liikmesriikides.

Pensionid, Suurbritannia kodanikud Euroopa Liidus

Valitsus peaks püüdma jätkata olemasolevate vastastikuseid kokkuleppeid pension uprating Ühendkuningriigi kodanikud, kes elavad teistes ELi liikmesriikides ning ELi kodanikele, kes elavad Ühendkuningriigis. Valitsus peab välja selgitada, kas ta kavatseb jätkata koostööd ELi hõlmavate mehhanismid, et võimaldada pensionimaksed eri liikmesriikides tuleb liita.

Praegu on hinnanguliselt 190,000 saajate UK riiklik pension elavad Euroopa Liidus, peamiselt Hispaanias, Prantsusmaal ja Iirimaal ja Suurbritannias maksab nende tervishoiukulud. Ühendkuningriigi riikliku pensioni uprated Kolmik lock-on suurem kui: inflatsioonimäära määr palgatõusuks või 2.5%. See kandub Briti saajate välismaal, kuid ainult EMP riigis või kus valitseb vastastikune sotsiaalkindlustuse kokkuleppe.

Üks miljon EL taotlejad võib keelduda alalise elamisloa

EL kodanikud peavad praegu täitke 85-leheküljeline kujul, mis on liiga keerukas ja raske kasutada selgitada staatuse kuni kolm miljonit inimest. Teistes riikides kujul ulatub üks kuni viis lehekülge, ja kuigi mõned riigid tasu Suurbritannias protsessi kulud on kõrged £ 65 Komitee kutsub valitsust üles sujuvamaks süsteemi kiiresti kui suhestuvad alaline elukoht süsteem on aluseks, mis võimaldab ELi viibida Ühendkuningriigis pärast Brexit.

Hilary Benni parlamendiliige ütles: „Alalise elukoha taotlemise protsess on ebaproportsionaalselt koormav ja hõlmab teabe kogumist, mis ületab oluliselt seda, mida on vaja viie aasta jooksul elukoha tõendamiseks. [Komisjonile öeldi, et] elamisdokumentide andmine kõigile potentsiaalselt nõuetele vastavatele taotlejatele praeguse süsteemi abil võtab 140 aastat. "

Parlamendiliikmed ka kutsub valitsust saatmise lõpetamist kirjad tagasi taotlejatele sõnad "Valmistu lahkuda UK", kui on alust eemaldamist, kuna taotleja ei ole õigust jääda.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid