Privaatsus

ELi Reporter oleme pühendunud kaitstes ja säilitades privaatsust meie külastajatele ..

Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, mis juhtub selliseid isiklikke andmeid, mida te annate meile või et Teie käest, samas kui külastada meie veebilehte.

Me uuendame seda Policy aeg-ajalt nii et palun ärge vaatab seda Policy regulaarselt.

Informatsiooni kogume

Töökorras ja säilitada meie kodulehel võime koguda ja töödelda järgmisi andmeid sinust:

  1. Teave teie meie veebilehe kasutamise, sealhulgas andmed oma külastused nagu lehti vaadata ja ressursse, et pääsete. Selline teave hõlmab liikluse andmed, asukoht andmeid ja muud sideandmed.
  2. Teave vabatahtlikult teie. Näiteks, kui sa registreerid infot või teevad ostu.
  3. Teave, mida pakkuda, kui sa meiega suhelda mis tahes viisil.

Küpsiste kasutamine
Küpsised anda teavet arvuti kasutab külastaja. Me võime kasutada küpsiseid vajadusel koguda teavet teie arvutisse, et aidata meil parandada meie kodulehel.

Me võime koguda teavet teie üldise Interneti kasutamise abil küpsise. Nende kasutamisel küpsiseid teie arvutisse alla ja salvestatakse arvuti kõvakettale. Selline teave teie isikut. See on statistiliste andmete põhjal. See statistilised andmed ei tuvastanud isikuandmeid üldse

Võite seadeid arvuti vähenema küpsiseid, kui soovite. See on lihtne teha, aktiveerides küpsistest keelduma, millega arvutisse.

Meie reklaamijad võivad kasutada ka küpsised, mille üle meil puudub kontroll. Selline küpsised (kui kasutatakse) oleks alla kui sa kliki reklaami meie koduleheküljel.

Teie teabe

Me kasutame teavet, et Teie käest, et pakkuda oma teenuseid Teile. Lisaks sellele võime kasutada informatsioon ühe või mitme järgmistel eesmärkidel:

  1. Et anda teavet, et sa küsida meilt seotud meie tooteid või teenuseid.
  2. Et anda teavet teile seotud muude toodete, mida võib teile huvi pakkuda. Selline täiendav teave üksnes juhul, kui teil on nõustunud sellist teavet saada.
  3. Teile teatada kõikidest muudatustest meie veebilehel, teenuseid või kaupu ja tooteid.

Kui olete varem ostetud kaupu või teenuseid meilt võime pakkuda teile üksikasju sarnaste kaupade või teenuste või muude kaupade ja teenuste, et võite olla huvitatud.

Kus teie nõusolekuta on sätestatud eelnevalt võime lubada valitud kolmandatele isikutele kasutada oma andmeid, mis võimaldavad neil anda teile teavet ei ole seotud kaupade ja teenuste, mida me usume, võib teile huvi pakkuda. Kui selline nõusolek on antud seda saab tagasi võtta sind igal ajal.

Säilitamine Teie isikuandmete

Tegutsevad meie kodulehel võib osutuda vajalikuks, et edastada andmeid, et Teie käest viimist väljapoole Euroopa Liitu töötlemiseks ja ladustamiseks. Andes oma isikuandmed meile, te nõustute selle edastamiseks, säilitamiseks või töötlemiseks. Teeme oma viimaselt tagada, et kõik mõistlikud sammud, et veenduda, et teie andmeid töödeldakse turvaliselt ladustatud.

Kahjuks teabe edastamine interneti kaudu ei ole täiesti turvaline ja mõnikord sellist teavet saab kinni. Me ei saa garanteerida andmete turvalisuse, et soovite saada meile elektrooniliselt edastada selline teave on täielikult omal riisikol.

Henkilötietojesi Information

Me ei avalda teie isikuandmeid ühelegi teisele isikule, välja arvatud kooskõlas käesoleva Privaatsus ja tingimused allpool:

  1. Juhul me müüme või kõigi meie äri ostjale.
  2. Kus me oleme juriidiliselt seadusega nõutud Teie isiklikke andmeid avaldada.
  3. Et veelgi pettuse kaitse ja vähendada pettusi.

Kolmanda osapoole lingid
Mõnikord me sisaldada linke kolmandate osapoolte sellel veebilehel. Kus me anda lingi see ei tähenda, et me toeta ega kiida seda saiti poliitika külastaja privaatsusele. Sa peaksid vaatama oma privaatsuspoliitikat enne nende saatmist mis tahes isikuandmeid.

Juurdepääs teabele

Vastavalt isikuandmete kaitse seaduse 1998 teil on õigus tutvuda mis tahes teavet, mis on meile seotud teid. Pange tähele, et me jätame endale õiguse nõuda tasu £ 10 kulude katteks meie poolt teile pakkuda teavet.

Meiega ühenduse

Palun ärge kartke meiega ühendust võtta igas küsimuses, mis on seotud selle privaatsuspoliitikat publisher@eureporter.co