Ühenda meile

Hiina

Kolm ülikooli USAst, Hiinast ja Itaaliast loovad strateegilise liidu ühise ärikraadi saamiseks

JAGA:

avaldatud

on

Itaalia "kultuuri- ja koolitusdiplomaatia" ühendab ja toob kokku kolm maailmajagu, et valmistada ette globaalseid juhte, kirjutab Federico Grandesso.

Uue haridusprogrammi allkirjastamisel osales Luiss rektor Andrea Prencipe (pildil), rahvusvahelistumise prorektor Raffele Marchetti, Hiina Renmini ülikooli president Liu Wei ja George Washingtoni ülikooli president Mark S. Wrighton.

ACE (Ameerika, Hiina, Euroopa) programm on nelja-aastane bakalaureusekraad ärinduses, mida pakuvad ühiselt Luiss Roomas, Renmini ülikool Hiinas Pekingis ja George Washington Washingtonis.

See on absoluutne uus sisenemine ärijuhtimise kraadiõppe maailma panoraami, mis ühendab kolme erinevat riiki ja juhtimiskultuure. See on väga uuenduslik koolituskursus ülemaailmsetele tulevikujuhtidele, geograafiliselt rändava ja struktureeritud kokku neljaks aastaks, alates septembrist.

Üliõpilased veedavad oma esimese aasta oma koduülikoolis, et omandada juhtimis- ja majandusalased teadmised. Seejärel osalevad nad ühiselt kursustel Roomas (teine ​​aasta), Pekingis (kolmas aasta) ja Washingtonis (neljas aasta). Õpilastel on võimalus sukelduda sügavale kolme erineva kontinendi sotsiaalsesse ja ärikultuuri, kogedes pealinnade elustiili ja võrgustike loomist.

Selle kolmekordse kraadiõppega saavad üliõpilased omandada kolm kraadi, ühe iga ülikooli jaoks, mis kehtivad ja tunnustatakse Ameerikas, Hiinas ja Euroopas, ning soovivad olla vastutavatel ametikohtadel ülemaailmsetes ettevõtetes, rahvusvahelistes institutsioonides või spetsialiseeruda tipptasemel ülikoolidele. Tasu makstakse koduülikoolile kogu õpingute aja eest.

"Ülikooli esimene väljakutse 2022. aastal ja järgmistel aastatel on vajadus rahvusvahelistuda ja kasutada kõrgharidusmaastiku võimalusi ülemaailmselt. ACE programm koos strateegiliste partneritega, nagu Renmin ja George Washingtoni ülikool, asetab Itaalia esikohale. rahvusvahelise kõrghariduse liinide keskpunktiks ja läheb täpselt selles suunas, et vastata vajadusele koolitada globaalseid, tulevikuks valmis juhte, kes suudavad töötada ja suhelda dünaamilises ja mitmekultuurilises keskkonnas," ütles Luiss rektor Andrea Prencipe jätkates: "Meie jaoks tähendab ideaalse punase niidi leidmine Rooma, Pekingi ja Washingtoni vahel kooskõlas meie strateegilise plaani ja uuendusliku haridusmudeliga tugeva kosmopoliitse iseloomuga professionaalide koolitamist ja talentide rahvusvahelise liikuvuse soodustamist."

reklaam

Luissi rektor Andrea Prencipe ütles: "Ideaalne punane niit Rooma, Pekingi ja Washingtoni vahel, uuenduslik haridusmudel."

"Renmini Ülikool, Hiina üks tippülikoole, on esimene institutsioon, mis käivitas Hiina Rahvavabariigis ärihariduse. Lisaks on meie ülikoolil tihedad tööstussidemed ja ulatuslik vilistlasvõrgustik," ütles Renmini president Liu Wei. Hiina ülikool. "2019. aastal käivitasid Hiina Renmini ülikool ja Luiss Guido Carli ühiselt sotsiaalteaduste ülikoolide võrgustiku (SSUN), mis on esimene humanitaar- ja sotsiaalteaduste ülikoolide võrgustik kogu maailmas, mis aitab kaasa tulevaste globaalsete liidrite kasvule," lisas ta.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid