Ühenda meile

Ukraina

EL ja Ukraina visandavad kõrgetasemelisel konverentsil jätkusuutliku ülesehitamise plaane

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

28. novembrist reedeni, 1. detsembrini korraldab komisjon a kõrgetasemeline konverents Leedus Vilniuses Ukraina rohelise taastumise teemal. Volinik Virginijus Sinkevičius esindab komisjoni ja rõhutab pühendumust jätkata Ukrainaga koostööd ja aidata Ukrainal tema jätkusuutlikus ülesehitustöös. Volinikud Wopke Hoekstra ja Iliana Ivanova osalevad üritusel videosõnumite vahendusel.

Sisaldab a poliitika ja ärisegmentKonverentsi eesmärk on teha kokkuvõte eesseisvatest väljakutsetest ja arutada Ukraina poliitikakujundajate, linnapeade ja ettevõtetega strateegiad ja konkreetsed lahendused, mis toetavad rohelist rekonstrueerimist ja taastumist. Kõrgetasemeline üritus eesmärk on anda hoogu kõrgele jätkusuutlikkuse ambitsioonile kõigi ukrainlaste hüvanguks. Lisaks Ukraina Euroopa-perspektiivi toetamisele on jätkusuutlik taastumine ja ülesehitamine hädavajalik, et tagada Ukraina jõukus, ressursside autonoomia ja ukrainlaste elukvaliteet pärast sõja lõppu.

Need ja muud üksikasjad on saadaval veebis aadressil a Pressiteade.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid