Ühenda meile

Lõuna-Korea

Korea professor valiti Maailma Meditsiiniliidu esimeheks

JAGA:

avaldatud

on

Korea Meditsiiniliidu asepresident professor Jungyul Park on valitud Maailma Meditsiiniliidu esimeheks. Ta järgneb Saksamaalt pärit dr Frank Ulrich Montgomeryle, kes loobus ametist pärast nelja-aastast ametisolekut.

Professor Park on neurokirurgia professor ja Korea Ülikooli Anami haigla lülisamba ja valu keskuse direktor. Ta on olnud WMA rahandus- ja planeerimiskomitee esimees alates 2019. aastast. Ta valiti vastulauseteta WMA nõukogu koosolekul, mis toimus sel nädalal Keenias Nairobis. Ta ütles, et arstid kogu maailmas olid alles pandeemia pikast tunnelist välja tulemas ja seisavad nüüd silmitsi paljude muude väljakutsetega nii globaalselt kui ka kohalikul tasandil. Nad saavutavad edu ainult koos töötades ja ta uskus, et WMA-l on rohkem kui kunagi varem oluline roll, esindades peaaegu 15 miljonit arsti kogu maailmas. 

Dr. Tohru Kakuta (Jaapan) valiti vastulauseteta tagasi nõukogu aseesimeheks.

Laekuriks valiti sisehaiguste spetsialist ja Saksa Arstide Liidu juhatuse liige Rudolf Henke (Saksamaa), kes järgnes dr Ravindra Sitaram Wankhedkarile (India).

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.
reklaam

Trendid