Ühenda meile

Bulgaaria

Veel üks Domuschievi laevalt arreteeriti kokaiini salakaubaveo eest. Kus on skeemis Bulgaaria omanikud?

JAGA:

avaldatud

on

Irish Times on teatanud, et Gardaí Iiri Vabariigis uurib üle 20 miljoni euro väärtuses kokaiini avastamist puistlastilaeva Verilla pardalt maksuametnike poolt. Loodan Co Limerickis, et mobiiltelefonide ja muude sideseadmete uurimine laeval võib aidata kindlaks teha uimastite sihtkoha.

Tolliametnikud astusid MV Verila pardale teisipäeva hommikul, varsti pärast seda, kui ta kella 10 paiku Shannoni suudmealal Foynesi sadamas sildus. Nuusutavate koerte abiga leidsid nad hinnanguliselt 300 kg kokaiini hinnanguliselt 21 miljoni euro väärtuses.

Tolliametnikud ja gardaí jäid operatsiooni kohta napisõnaliseks, kuid on teada, et narkootikumid leiti kuues eraldi suures pakis 190 m pikkuse puistlastilaeva teki kohal asuvast laoalast, mitte aga laeva lastiruumist vilja kandma.

Garda abistas tolliametnikke kogu kolmapäeva jooksul laeva läbiotsimisel ning konfiskeeris mitmeid mobiil- ja satelliittelefone, samuti laeva logi, manifesti ja kaardid. Gardaí lootus, et see aitab neil püüda kindlaks teha uimastite lõplikku sihtkohta.

UPDATE


Kokaiinilaeval Verilla uued vahistamised! 

As UUDISED kirjutas esmalt, et laev kuulub jalgpallibossile Domuštševile, kuid 1/3 laevaomanikust firmast kuulub Bulgaaria riigile. Teine küsimus on, peale temalt andeks antud võlgade, kas ja millal ta dividende sai?! Ainuüksi see oleks pidanud Sarafovile pähe vilkuma ja ta hakkas haisvas prügis tuhnima, kuid ta ei teinud seda. Vaikus ja pidulik õhkkond prokuratuurist.

reklaam
MV Verila

Verilla kuues meeskonnaliige vahistati seoses väidetava mitme miljoni euro väärtuses kokaiini konfiskeerimisega puistlastilaeva pardal Limericki maakonnas Foynes'is, vahendab Iiri ajaleht The Journal.

See ilmnes pärast seda, kui paar tundi varem vahistati viis meest vanuses 50, 46, 44, 41 ja 35 seoses laeva pardal toimunud konfiskeerimisega. Kuuenda vahistatu kodakondsust ei mainitud, kuid pardal oli 17 bulgaarlast ja üks ukrainlane.

Kõik kuus meest viidi Maltal registreeritud laevalt Verilla, mida on hoitud relvastatud valve all alates teisipäeval (19. detsembril) sadamasse saabumisest.

Kuues mees on 32-aastane. Kõiki mehi hoiab kinni valitsuse Garda agentuur Limericki piirkonnas.
Nad vahistati kontrollitud uimastite importimise eest, mis on vastuolus uimastite kuritarvitamise seaduse paragrahvi 15 punktiga b, mis näeb seadusega ette kohustusliku karistuse "vangistusega", kui saadetise väärtus on üle 13,000 XNUMX euro.

Mehi peetakse kinni sätte alusel, mis lubab kahtlustatavaid üle kuulata maksimaalselt seitse päeva.

Arvatakse, et konfiskeeritud kauba väärtus on umbes 21 miljonit eurot (41.83 miljonit leevi) ja kaalub 300 kg. Iiri ajaleht teatas, et tollivõimud ootasid laevale haarangu ajal suuremat lasti, võib-olla tonni.

Ajaleht on saanud teada võimude kahtlustest, et uimastid võivad pärineda Lõuna-Ameerika kartellilt, mis on seotud Euroopa narkojõukudega.

Kus on bulgaarlased skeemis kõrgel tasemel? Riik on endiselt Domuschievi partner Bulgaaria mereväes, omades 30% ettevõttest! Meedia vaikib, BMF ja Domuschievi vaikivad ning kurikuulsa Sglobka valitsus koos I.F. Sarafov - samuti. Nad loodavad, et pühad pesevad skandaali minema.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid