Ühenda meile

Bulgaaria

Kui poliitika kõrvale jätta: Lukoil on jätkuvalt Bulgaaria enimkülastatud bensiinijaamade võrgustik – uuringud

JAGA:

avaldatud

on

Lukoil on jätkuvalt Bulgaaria enimkülastatud tanklate võrgustik, selgub agentuuri ESTAT uuringust, edestades OMV-d, Shelli jt. Viimase 6 kuu jooksul on üle 2/3 autojuhtidest tankinud Lukoili tanklates. Tarbimine jääb 2022. aasta jaanuari uuringutulemustega võrreldes praktiliselt muutumatuks.

2023. aasta tunnustamise edetabelis tõusis ta neljandale kohale: peaaegu kõik (95%) täisealised riigi kodanikud on sellest kaubamärgist kuulnud. Välisfirmade esikolmik on Kaufland, Lidl ja Billa – suured FMCG-jaemüüjad.

Oluline on märkida, et 2023. aastal on Lukoil tugevdanud oma liidripositsioone oma otseste konkurentide ees ja suutnud isegi mobiilioperaatoreid tunnustuse poolest edestada.

Vaatamata praegusele poliitilisele olukorrale on Bulgaaria tarbijate suhtumine jäänud sisuliselt muutumatuks ega ole praktiliselt mõjutanud nende eelistusi.

Lukoili kaubamärki mainib esimesena ligi 11% elanikkonnast ja veel 38% mäletab ettevõtet spontaanselt (kuid mitte esimesel kohal). Küsimusele, millised välisfirmad meenuvad, tuleb Lukoil meelde peamiselt meeste, aktiivseealiste, piirkondlike linnade ja külade elanike seas.

Neli kümnest täiskasvanud bulgaarlasest usub, et Lukoilil on hea maine. Seda väidet jagajate arv vähenes võrreldes 8. aasta jaanuariga 2022 protsendipunkti. Sarnane langus on tüüpiline peaaegu kõikidele uuringusse kaasatud välisettevõtetele, kusjuures kõige olulisemad erinevused on jaemüüjate seas.

Ka 2023. aastal on Lukoil kõigist tanklatest kõrgeim tulemus brändi soovitamise indeksi järgi (Net Promoter Score) - 6.6 punkti 10-st. Lukoili soovitamine on suurem 30-39-aastaste meeste ja elanike seas. piirkondlikest linnadest.

reklaam

Oluline on märkida, et uuring näitas, et Bulgaaria poliitilistel aspektidel on tavakodanikele vähe mõju. Sellist eraldumist poliitilise klassi ja elanikkonna vahel tuvastavad kõik suuremad küsitlusagentuurid. Ja kuigi poliitika lahendab oma probleemid ise, naudivad lõppkasutajad oma tavapärast mõõdetud elu ega pööra tähelepanu poliitilistele tülidele.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid