Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Komisjon kuulutab välja 2023. aasta #BeActive Awardsi võitnud projektid Hispaanias, Austrias, Bulgaarias ja Portugalis, mis toetavad tervisliku ja aktiivse elustiili algatusi

JAGA:

avaldatud

on

Innovatsiooni, teaduse, kultuuri, hariduse ja noorte volinik Iliana Ivanova teatas ametlikult üheksandat korda toimunud #BeActive Awardsi võitjad austada projekte ja üksikisikuid, mis on pühendunud spordi ja kehalise aktiivsuse edendamisele kogu Euroopas.

Kokku 12 finalistid võistlesid peaauhinna nimel neljas kategoorias: haridus, töökoht, kohalik kangelane ja põlvkondadevaheline. The #BeActive haridusauhinna võitja is Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (Hispaania) projekti eest, mis käsitleb haridussüsteemi ebavõrdsust ning edendab hariduslikku edu, võrdsust ja sotsiaalset ühtekuuluvust. Projektiga, mis on pühendatud aktiivse elustiili ning elu ja töö tasakaalu toetamisele ning töötajatele võimaluste loomisele, Eversport (Austria) võitis #BeActive Workplace auhind. 2023 #BeActive kohalik kangelane Auhinna võitja on Kalin Vasilev (Bulgaaria), kes on 100% vabatahtliku ja kogukonnapõhise projektiga suutnud inspireerida ja juhtida tuhandeid bulgaarlasi tervislikuma ja aktiivsema elustiili poole. Võitja Auhind #Beactive Across Generations is Município de Vila Nova de Cerveira (Portugal) projekti eest, mis julgustab ja motiveerib kodanikke, eriti eakaid kogukonda, järgima tervislikke eluviise.

komisjonär Ivanova "Sport ja füüsiline aktiivsus on füüsilise ja vaimse heaolu jaoks üliolulised ning edendavad selliseid väärtusi nagu ühtsus, austus ja kaasatus meie kogukondades. Kiidan kõiki projekte, nii võitjaid kui ka finaliste, nende suurepärase töö ja entusiasmi, mida nad iga päev üles näitavad meie kodanike tervisliku, aktiivse ja kaasava elustiili julgustamisel. Nende pühendumus on tõeliselt imetlusväärne ja ma loodan, et see inspireerib veel palju silmapaistvaid algatusi."

Neli võitjat said 10,000 2,500 eurot ja iga finalist XNUMX eurot, mis võimaldab neil toetada, uuendada ja arendada oma spordiväärtustel põhinevate projektide raames ettevõetud tegevusi. The #BeActive auhinnad loodi iga-aastase keskse osana Euroopa nädal Sport.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid