Ühenda meile

põllumajandus

Põllumajandus: ELi esimeste mahepõllumajanduslike auhindade väljaandmine

JAGA:

avaldatud

on

Euroopa Komisjon, Euroopa Majandus- ja Sotsiaalkomitee (EMSK), Euroopa Regioonide Komitee (Regioonide Komitee), COPA-COGECA ja IFOAM Organics Europe annavad koos välja esimest korda ELi maheauhindu. Nende auhindadega tunnustatakse mahepõllumajandusliku väärtusahela tipptaset, premeerides ELi mahepõllumajandusliku tootmise parimaid ja uuenduslikumaid tegijaid. Kandideerimine on avatud 25. märtsist 8. juunini 2022.

Põllumajandusvolinik Janusz Wojciechowski ütles: „Olen ​​uhke, et ELi mahepõllundusauhinnad saavad reaalsuseks. Oleme teinud kõvasti tööd, et tagada see pärast iga-aastase ELi mahepäeva kehtestamist, mis toimub nüüd iga 23. septembril alates eelmisest aastast. Mahepõllumajanduslik tootmine on ja hakkab mängima kestlikule toidusüsteemidele üleminekul võtmerolli ning me ei saa seda saavutada ilma mahetarneahela erinevate osalisteta. Need auhinnad on suurepärane võimalus neid tähistada, edendades samal ajal parimate tavade näiteid kogu ELis. Julgustan kõiki orgaanilisi osalejaid kandideerima.

Need seitse auhinda on esimene näide kogu ELi hõlmavatest mahepõllumajanduslikest auhindadest ja need on mõeldud järguks Mahepõllumajandusliku tootmise arendamise tegevuskava, komisjon võttis vastu 25. märtsil 2021. Lisateavet leiate siin.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid