Ühenda meile

Kaitseväe

EL ja Montenegro tugevdavad koostööd terrorismivastases võitluses

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Euroopa Liit ja Montenegro on allkirjastanud uuendatud kahepoolse kokkuleppe terrorismivastase võitluse ühise tegevuskava kohta. Kokkuleppele kirjutavad alla siseasjade volinik Ylva Johansson ja Montenegro siseminister Danilo Šaranović. Kokkuleppe eesmärk on tugevdada Montenegro ja ELi vahelist koostööd terrorismivastase võitluse, samuti vägivaldse ekstremismi vastu võitlemise ja ennetamise vallas. Montenegro ja EL teevad koostööd, et eemaldada Internetist terroristlik sisu, terrorismi rahastamist, lõhkeainete lähteaineid, kriitiliste üksuste vastupanuvõimet ning toetada Montenegrot terrorismivastast võitlust käsitlevate ELi õigusaktidega vastavusse viimisel. Lisaks on selle eesmärk tugevdada Montenegro õiguskaitsevõimet, et tulla toime äärmusluse ja terrorismiga seotud juurdlustega. EL jätkab kokkuleppe rakendamise toetamist juba kehtivate piirkondlike ja kahepoolsete programmide kaudu. See on järgmine samm selle rakendamisel Terrorismivastase võitluse ühine tegevuskava 2018. aastal kõigi Lääne-Balkani partneritega kokku lepitud.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid