Ühenda meile

äri

Mihails Safro, xpate tegevjuht: "Lisasime oma meeskonda 35 arendajat keset piiriülese e-kaubanduse tõusu"

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Uued töötajad toovad Xpate'ile laialdased teadmised e-kaubanduse ja pilveinfrastruktuuri arendajate teadmistest, kuna see loob klientidele pangandus- ja andmelahendusi

London, Ühendkuningriik. 13. mai 2022: xpateKiiresti kasvav lihtsustatud piiriüleste maksete lahenduste pakkuja on teatanud oma arendajameeskonna olulisest laienemisest 35 uue meeskonnaliikmega, et kiirendada ehitusteenuseid, mille eesmärk on parandada kaupmeeste ja ostjate paindlikkust ja andmetöötlust. 

Uued kohtumised, millel on laialdased kogemused juhtivatel e-kaubanduse platvormidel AliExpress ja ettevõtte pilveinfrastruktuuri ehitaja Mirantis, toovad xpate'i ületamatul tasemel tehnilise paindlikkuse ja kasutajakeskse disaini tugevused. 

Ettevõtte kasvuplaanid, mis on keskendunud klientide abistamisele maksevoogude optimeerimisel ja operatsiooniriski vähendamisel, on viimase 12 kuu jooksul teoks saanud. Viimane arendajate palkamise laine tõstab Xpate'i töötajate arvu 135-ni – ettevõtte asutamise ajal 2018. aastal oli see vaid kolm töötajat.

xpate'i hoogu on soodustanud murranguliste teenuste käivitamine, nagu hankimisplatvorm Links ja põhipanganduslahendus (CBS), mis kiirendab ja lihtsustab integreerimist erinevate vastuvõtmissüsteemidega, et anda klientidele juurdepääs reaalajas andmetöötlusele. 

Neid teenuseid toetab xpate oma andmelao arendamine, mis võimaldab ettevõttel andmeid koguda ja salvestada tsentraliseeritud asukohta, et luua klientide jaoks põhjalikumat analüüsi ja aruandlusvõimsust. Täiustatud teenindusvõimaluste hulgas on võimalus pakkuda ettevõtetele kolmandate osapoolte tehingute automaatset vastavusse viimist, sisemist jälgimis- ja intsidentidest teatamise süsteemi ning kohandatavat makselehte xpate'i kaupmeestele.

Xpate tegevjuht Mihails Safro kommenteerib: „Viimased kolm aastat on olnud omamoodi keeristorm nii meie tootepakkumiste edu kui ka meie meeskonna – eelkõige arendajate – kasvu osas.

reklaam

„Alates Xpate loomisest oleme väsimatult töötanud selle nimel, et luua ettevõte, mis ühendab tehnilise leidlikkuse ja lihtsustatud kasutuskogemuse, et anda kaupmeestele võimalus kasutada ära kõik piiriülese e-kaubanduse võimalused. Meie inimesed on meie kultuuri keskmes ja sellisena oleme koondanud mitmekesise meeskonna andekatest inimestest, kes mitte ainult ei mõista selle eetose olulisust, vaid pakuvad ka võrratuid teadmisi ja kogemusi kogu finantssektoris.

Need ettevõtte meeskonna viimased täiendused tulenevad Xpate'i Mastercardi põhiliikme staatuse saavutamisest 2021. aastal – see on oluline strateegiline partnerlus, mis on võimaldanud xpate'il pakkuda uuenduslikke lahendusi uutele klientidele, tugevdada oma kaupmeeste vastuvõtmise portfelli ning kasutada ära laiemat toote- ja teenustevalikut. turu pakkumise tugevdamiseks.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid