Ühenda meile

Hiina

Pekingi taliolümpiamängud: sport ei ole poliitika

JAGA:

avaldatud

on

2022. aasta Pekingi taliolümpiamängudeni on jäänud veel kaks kuud. Umbes viimase aasta jooksul on sellised teemad nagu inimõigused ja etnilised vähemused põhjustanud Hiina (Peking) tugevat kriitikat..

USA teatas hiljuti taliolümpiamängude diplomaatilisest boikotist ning mõned paguluses olevad vähemusrahvused korraldavad pidevalt meeleavaldusi, näiteks Tiibeti filmitegija Dhondup Wangchen ja teised, kes teevad Euroopas lobitööd Pekingi taliolümpiamängude vastu.

Kuigi opositsiooni hääl on alati olnud kohal, usuvad teised, et peavoolu rahvusvaheline avalik arvamus toetab ja ootab seda suurejoonelist sündmust endiselt. See video kostab eurooplaste hääli, kes on vastu 2022. aasta Pekingi taliolümpiamängude boikoteerimisele.

Jagage seda artiklit:

Trendid