Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Asepresident Jourová Jaapanis osaleb 18. Interneti haldamise foorumil ja alustab sidusrühmadega konsulteerimist G7 generatiivse tehisintellekti tegevusjuhendi üle

JAGA:

avaldatud

on

8. ja 9. oktoobril väärtuste ja läbipaistvuse eest vastutav asepresident Věra Jourová (pildil) osales ÜRO korraldatud Interneti haldamise foorumi 18. aastakoosolekul. Jaapani valitsus korraldab selle aasta 8.–12. oktoobrini 2023 Kyotos.

Asepresident arutas koos valitsuse, meedia ja kodanikuühiskonna esindajatega aktuaalseid probleeme ja väljakutseid avatud Interneti, inimõiguste, desinformatsioonivastase võitluse, aga ka andmehalduse, virtuaalmaailmade, küberjulgeoleku, digitaalse transformatsiooni ja tehisintellekti valdkonnas. pöörates erilist tähelepanu generatiivsele AI-le.

Visiidi ajal algatas asepresident koos Jaapani ministri Suzukiga G7 Hiroshima tehisintellekti protsessi raames konsultatsiooni sidusrühmadega G7 generatiivse AI tegevusjuhendi üle. Saadud tagasisidet võtavad G7 juhid enne aasta lõppu koodeksi väljatöötamisel arvesse.

Jourová ütles: "On aeg tõmmata oma raskust ülemaailmsetele demokraatiatele ja kaitsta nägemust Internetist, mis jääb avatuks ja kus austatakse üksikisikute vabadust ja väärikust. See on ÜRO põhikirja tuum ja me peame seda veebis järgima. Samuti peame kiiresti välja töötama ülemaailmsed standardid, et AI saaks olla inimkeskne ja usaldusväärne. Käivitan ülemaailmse konsultatsiooni G7 tegevusjuhendi üle generatiivse AI kohta, mis sillutab teed selle lõpuleviimisele aasta lõpuks.

Asepresident Jourová osaleb avalikel üritustel ja peab selle kõrval mitmeid kahepoolseid kohtumisi, sealhulgas Jaapani valitsuse esindajatega.

Komisjonil oli tugev kohalolek 2023. aasta Interneti haldamise foorum ja korraldas üritusi Interneti tuleviku deklaratsiooni teemal roheline digitaalne tulevik, Samuti virtuaalsed maailmad. Lisateave on saadaval siin.

reklaam

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid