Ühenda meile

Poliitika

PPE fraktsioon määrab kindlaks sotsiaalpoliitika prioriteedid

JAGA:

avaldatud

on

„Sotsiaalne turumajandus on teinud Euroopast mitte ainult suuruselt kolmanda, vaid ka kõige võrdsema majanduse maailmas. Kuid me peame vaid ringi vaatama, et näha, et tööd on veel palju. Praegu on Euroopas iga viies kodanik vaesuse või sotsiaalse tõrjutuse ohus. Kristlike demokraatidena mõistame, et meie majandus ja ühiskond saavad toimida vaid siis, kui keskendume ka sotsiaalpoliitikale. Tahame muuta oma sotsiaalse turumajanduse 21. sajandi jaoks sobivaks,“ rõhutab EPP fraktsiooni esimees Manfred Weber.

Täna pärastlõunal toob EPP fraktsioon kokku Euroopa Parlamendi liikmed koos sidusrühmade ja kõrgetasemeliste ekspertidega Konverents teemal "Sotsiaalne turumajandus, mis hoolib". Osalevad ka Euroopa Komisjoni asepresidendid Margaritis Schinas ja Dubravka Šuica. Euroopa Parlamendi valimiste eel seab esimees Manfred Weber välja PPE fraktsiooni peamised sotsiaalpoliitilised prioriteedid. Paneeldiskussioonid keskenduvad seejärel sellele, kuidas kõige paremini toime tulla elukalliduse kriisiga, kindlustada kvaliteetsed töökohad tulevikku suunatud majanduses ja kohandada meie ettevõtteid tänapäevase töömaailmaga.

„EPP fraktsioon nõuab üleeuroopalist dialoogi inimeste jaoks kõige olulisemates küsimustes. Sotsiaalne turumajandus ja tugev sotsiaalne dialoog on meie Euroopa majanduse keskmes ning inimväärsete töötingimuste ja majandusliku õitsengu võtmeks. Raske töö peab end ära tasuma. Keegi ei peaks muretsema oma arvete maksmise pärast kuu lõpus. See tähendab töötajate kaitsmist, eriti uute töövormide, näiteks kontsertide majanduse töötajate kaitsmist, tagades samal ajal, et meie ettevõtted saavad edukalt tegutseda üha globaalsemaks muutuval turul,” rõhutab Euroopa Parlamendi liige Dennis Radtke, EPP fraktsiooni tööhõive- ja sotsiaalkomisjoni pressiesindaja. .

EPP fraktsioon on Euroopa Parlamendi suurim fraktsioon, millel on 177 liiget kõigist ELi liikmesriikidest

Sündmust saab jälgida otseülekande vahendusel siin

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid