Ühenda meile

Hiina

#Huawei "võitmatu raudarmee" võitleb USA sanktsioonide vastu

JAGA:

avaldatud

on

Huawei tehnilise titaani asutaja on koostanud plaani ehitada võitmatu raudarmee, et kaitsta oma ettevõtet USA kaubandussanktsioonide eest. Hiina tehnoloogiaettevõte on praegu üksuste nimekirjas, mis välistab Ameerika ettevõtete tegemise Huaweiga.

See tegevus võib ohustada Huawei positsiooni nutitelefonide sektoris ülemaailmse pakkujana. Praegu on see Lõuna-Korea Samsungi taga, kuid ees Apple. Huawei juht Ren Zhengfei ütles oma sisemälestuses töötajatele: „Peame karmides ja keerulistes tingimustes tegema kapitaalremondi, luues võitmatu rauaarmee, mis aitab meil võitu saavutada.

"Peame selle ümberkorraldamise lõpule viima kolme kuni viie aasta jooksul."

Ren ütles, et Huawei seisis silmitsi "valusa pika marsiga", mis viitab sellele, et ettevõtte osad ei pruugi restruktureerimisega hakkama saada.
See kajastub Mao Tse Tungi poolt 1934-is võetud "Pikka märtsi", kui Hiina Punaarmee vältis vaenlaste jälitamist.

Ren on hoiatanud, et Ameerika on Huaweit alahindanud ja tema võimet sanktsioonide ajal vältida varude puudust.

Tema viimane avaldus tuli alles mõni päev pärast seda, kui Huawei paljastas konkureerivale Google'ile Androidi opsüsteemi.

Uus tehnoloogia - Harmony - toimib tagavarana, kui Huawei katkestatakse USA tarneahelast. Hoolimata sanktsioonidest ja USA-Hiina kaubandussõdadest on Huawei nutitelefonide müük kasvanud. Suurbritannia on juba öelnud, et on valmis tegelema Huaweiga Suurbritannia 5G mobiilsidevõrgu seadistamisel. Ameerika on aga hoiatanud, et selline samm võib seada ohtu Brexiti järgsed USA ja Suurbritannia vahelised kaubandustehingud. Briti läbirääkijatele on öeldud, et 5G leping võib olla „kokkuleppe murdja“. Ameerika väitel on Huawei turvarisk kõigile, kes nendega tegelevad, kuna neil on side Hiina kommunistliku parteiga.

reklaam

Huawei eitab soovitust kindlalt.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid