Briti PMi kandidaadid võtavad eesmärgiks lemmik #BorisJohnson

| Juuni 12, 2019

Mitmed kandidaadid, kes asendasid Theresa Mayi Briti peaministrina, käivitasid esmaspäeval oma kampaaniad, lubades lahendada Brexiti ebastabiilsust ja võtta kaadrid esirinnas Boris Johnsonile, kirjutama William James ja Elizabeth Piper.

Võib reedel astuda valitseva konservatiivide partei juhina, kes ei suutnud kolm korda võita parlamendi toetust Euroopa Liidu abielulahutuse kokkuleppele, mis pidi juhtima riiki sujuvalt blokist ja tegelema Suurbritannia suurima poliitilise kriisiga põlvkonnas.

Kandidaadid, kes asendasid teda, tuli esitada esmaspäeval (10 juunil) ning partei 1922i komitee, kes korraldab võistluse, ütles, et 10i kandidaadid olid saavutanud nõutava toetuse vähemalt kaheksa konservatiividega 300-pluss valitud seadusandjatelt.

11th, Sam Gyimah, loobus varsti enne väljakuulutamist, öeldes, et ta ei suutnud piisavat tuge ehitada. Ta oli ainus, kes toetas teise Brexiti referendumi korraldamist.

Konservatiivsed seadusandjad peavad oma esimese hääletusvooru neljapäeval, et alustada valdkonna kitsendamist.

Avalik kampaania algab esmaspäeval, kus on välja toodud sisemised tegevuskavad, kuid Brexit domineeris endise välisministri Johnsoni ilmselgelt ja õhukese peitsiga.

"Kui ma läbi saan, mis ma olen kindel, et ma tegelen kahe viimase vastu hr Johnsoni vastu, siis ma ütlen talle:" Härra Johnson, mida iganes sa teed, ei tõmba välja, "ütles keskkonnaminister Michael Gove, kes hukutas Johnsoni 2016i juhtpositsiooni, tõmmates oma toetust viimasel hetkel, et ta ise jookseb.

"Ma tean, et teil on enne, ja ma tean, et te ei usu oma südamesse, et te saate seda teha, kuid konservatiivide partei liikmelisus väärib valikut".

Peaaegu kõik lootused lubasid, et nad suudaksid lahendada Brexit'i surnukeha, mis kolmel ELi läbirääkimiste aastal maistles, vaid kolme kuu jooksul, kui uus liider valiti juuli lõpus ja 31i oktoobri praegune väljumiskuupäev.

„Minu vestlustest Euroopa juhtidega on mulle selge, et tegemist on kokkuleppega; nad tahavad, et me esitaksime ettepanekud, ”ütles praegune välisminister Jeremy Hunt.

Kui küsimus ei olnud lahendatud, ütles ta, et partei hävitatakse valimistel ja sotsialistlik tööjõu juht Jeremy Corbyn võtaks võimu.

Dominic Raab, kes loobus Brexiti ministrist Mayi lahutuslepingu üle, ütles, et ka ta suudab uue kokkuleppe sõlmida, kuid lubas, et Ühendkuningriik lahkub EList oktoobris 31, isegi kui see tähendas Maailma Kaubandusorganisatsiooni kaubanduse põhitingimuste taastamist.

"Ma olen Brexitit, keda sa võid usaldada," ütles ta.

Teised, sealhulgas Johnson, on teinud sama lubaduse jätta õigeaegselt, isegi kui see tähendab loobumist ELiga sõlmitud lepingust, mis sujuks üleminekule.

Vastulausete töörühma juht Jeremy Corbyn ütles esmaspäeval oma seadusandjate kohtumisele, et tööjõud ei aktsepteeriks kunagi „no-deal” väljumist. "Me töötame parteide vahel, et blokeerida" no-deal "tulemus," ütles ta.

Kandidaatide vahelised erinevused peegeldavad selles küsimuses konservatiivset lahknevust, mis tähendab, et kolm aastat pärast seda, kui Ühendkuningriik hääletas 52% -lt 48% -le, et EList lahkuda, jääb ebaselgeks, kuidas, millal või isegi, kas see tõepoolest lahkub.

Ebakindlus on tabanud Suurbritannia majandust, mis aprillis vähenes 0.4%, ametlikud arvud näitasid esmaspäeval - suurem langus kui mistahes majandusteadlane oli eelmisel nädalal Reuters'i küsitluses prognoosinud.

Johnson ei ole mitte ainult kihlvedude tegijate selge lemmik, vaid ka küsitluste kohaselt kõige populaarsem 160,000i parteiliikmete seas, kes lõpuks teevad valiku.

Ta ei korraldanud esmaspäeval kõrgetasemelist kampaaniat, kuid tema rivaalid võtsid endale potshots ja tema lubaduse tõsta punkti, kus töötajad hakkavad maksma 40-i tulumaksu 80,000-naela ($ 102,000) aastas 50,000 naela.

„Üks asi, mida peaminister kunagi ei tee, on kasutada meie maksu- ja hüvitussüsteemi, et anda juba jõukale teisele maksukärbele,” ütles Gove, teine ​​esirinnasaaja, kes üritas saada oma kampaaniat tagasi pärast kokaiini vastuvõtmist, kui ta oli noor ajakirjanik.

Kriitikud süüdistasid teda silmakirjalikkuses, märkides, et eelmises haridusministri rollis oli ta allkirjastanud reeglid, et keelata õpetajad elu kokaiini tarvitamiseks.

Teised võtsid eesmärgiks Johnsonile, kes oli hämmastav endine Londoni linnapea, viidates varasemale kriitikale, et ta eelistas stiili sisule ja ei suutnud üksikasju arusaadavalt aru saada.

"Me ei saa head tööd bluffi ja blustiga," ütles Raab, üks kõige tugevamaid Brexiti advokaate.

Hunt, teine ​​lemmik, ütles: „tõsine hetk nõuab tõsist liidrit”. „Me vajame raskeid läbirääkimisi,“ ütles ta, „ei ole tühi retoorika.“

Hunti enda kampaania sai esmaspäeval märkimisväärse tõuke, kui kaks ministrit, kellel oli Brexiti pensionide minister Amber Rudd ja kaitseminister Penny Mordaunt, vastasid sellele.

Kui lahing avaneb, jääb mai peaminister. Tema asendajaks peab olema juuli lõpus.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, UK

Kommentaarid on suletud.