Ragid rikkustesse: Kuldne münt #DisusedUndergroundStations

| Juuni 12, 2019
Lihtne arvutus, mis on koostatud ettevõtja elutoa seintele, võib teha Ajit Chambers'ist ühe rikkamaima mehe Ühendkuningriigis.
2009is lõi Suurbritannias asuv Šveitsi pankur Ajit Chambers äriplaani, millel oli oma elutoa seinale märkmik, näidates, kuidas muuta atraktsioonid mahajäetud Londoni metroojaamadest välja.
26i kasutamata jäänud jaamade hulka, mis sisalduvad tema 60i aastaplaanis, ja eeldades, et igaüks toodab vähemalt £ 2 miljonit eurot aastas, näitab lihtne arvutus 3.1 miljardi euro suuruse projekti väärtust.

Ajit Chambers marsruudi kohtumine linnapea kabinetis

Chambers kujundas Londoni turismile kohandatud metoodika, mille tulemusena ei pidanud 10 Downing Street nimetama teda "üheks 15i ettevõtjaks, kes vaatavad Ühendkuningriigis", kuid pärast seda, kui Transport for London püüdis oma tööd sobitada ja kasutada oma ettevõtet, et seda pakkuda, Chambers esitas 2018is transpordi Londonis eeluurimise, väites, et Boris Johnsoni avalik-õiguslikus ametis on rikkumine.

Kuigi Boris Johnson ise on kirjeldanud Chambers'i piiramatuteks, - sõna, mis tähendab isikut, kes püsib väsimatult, tõenäoliselt ei peatu, Chambers ' avalikustamata kahjunõue transpordi Londonile vastu on tõukanud investorid üle maailma oma kõrgema kohtu kohtuasja.

„Minu lemmikinvestor pöördus zip-autosse, hoolimata sellest, et ta oli miljardär, küsis ta minult, kas ta pidi kauem jääma, kui tema auto maksab talle veel ühe naela,” ütles Chambers.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , , , ,

kategooria: Esileht, äri, EU, UK

Kommentaarid on suletud.