Ühenda meile

Euroopa komisjoni

NextGenerationEU: komisjon saab Sloveenia teise maksetaotluse taastamis- ja vastupidavusrahastu raames

JAGA:

avaldatud

on

Teine ja kolmas toetuse osamakse ning esimene laenumakse, mis on ühendatud üheks maksetaotluseks, on seotud 41 verstaposti ja 3 eesmärgiga. Need hõlmavad olulisi investeeringuid ettevõtete ja nende uuenduslike ökosüsteemide digitaalsesse ümberkujundamisse, aga ka raudteedesse, jätkusuutlikesse hoonetesse, elektrivõrkudesse, joogi- ja kanalisatsioonitaristutesse, energiatõhususse turismi- ja kultuurisektoris ning investeeringuid riigiasutuste uude IT-taristusse.

Maksetaotlus sisaldab ka komplekti ümberkujundavaid reforme, hõlmates e-valitsust, kõrgharidust, veemajandust ning taastuvenergia ja alternatiivkütuste edendamist transpordisektoris. Need täiendavad juba saavutatud verstaposte ja aitavad muuta Sloveenia rohelisemaks ja tõhusamaks äritegemise kohaks.

Komisjon hindab nüüd Sloveenia maksetaotlust ja saadab seejärel oma esialgse hinnangu nõukogu majandus- ja rahanduskomiteele. RRF-i raames tehtavad maksed on tulemuspõhised ja sõltuvad sellest, kas Sloveenia rakendab oma taastamis- ja vastupidavuskavas kirjeldatud investeeringuid ja reforme.

Rohkem teavet maksetaotluste töötlemine RRF-i alusel ja Sloveenia taastumise ja vastupidavuse kava on kättesaadavad Internetis.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid