Ühenda meile

Kliimamuutus

Uue ulatuse 3 aruanne saadeti SEC-ile enne kliimanädalat

JAGA:

avaldatud

on

Orbitas, kes edastab andmeid USA valitsusele ja teeb koostööd seitsme teise riigiga, avaldab enne kliimanädalat uue aruande, milles hinnatakse finantsriske, millega USA ettevõtted ja investorid ülemeremaadest tulenevad metsaraadamise heitkogused, nagu veiseliha, kohv, USA-sse imporditud palmiõli, kakao ja kautšuk. Aruandes rõhutatakse, et USA investorite riski koguväärtus kolme erineva stsenaariumi korral jääb vahemikku 3–7.28 miljardit dollarit.

Aruanne saadetakse SEC-ile täna (13. septembri) õhtul. Aruande autorid on valitsustega tegelenud kliimaga seotud finantsriskide ja eeskirjadega, sealhulgas kohustusliku kliimaheitmete avalikustamisega juba mitu aastat. Täpsemalt on nad USA valitsusega kaasanud FDIC-i, CFTF-i, SEC-i ja Föderaalreservi. Teised kaasatud valitsused on Kanada, Soome (Glasgow perioodil rahandusministrite koalitsiooni kaasesimees), Saksamaa, Ühendkuningriik, Tšiili, Brasiilia ja Mehhiko.

Lisaks tegid nad koostööd rahvusvahelise säästva arengu standardite nõukoguga, kes nõuab 3. ulatusega heitkoguste avalikustamist ettevõtetele, mida mõõdetakse vastavalt kasvuhoonegaaside protokollile. Orbitas on teinud otsest koostööd valitsuste, investorite, kaubakauplejate ja tootjatega Indoneesias, Peruus ja Colombias kliimaga seotud finantsriskide ja heitkoguste avalikustamise riskide küsimustes ELis ja USAs nende põllumajandussektorites.

Kuna USA väärtpaberi- ja börsikomisjon kaalub oma kliimaheite avalikustamise reegli lõplikku ülesehitust, on ülioluline, et investorid ja USA ettevõtted võtaksid arvesse 3. ulatusega metsade raadamisest tulenevaid finantsriske, nende mõju mainele ning kliima ja bioloogilise mitmekesisuse mõju tulevasele põllumajandustootmisele. . Nende kaupade väärtusahela kulud ulatuse 3 raadamise heitkogustest on märkimisväärsed, kuna imporditud veiseliha jaehinnad võivad tõusta 700 protsenti.

Nendest USA-sse imporditud kaupade 3. ulatuse metsaraadamise heitkogused olid 2019. aastal suuremad kui tervete riikide, sealhulgas Kongo Demokraatliku Vabariigi, Nicaragua või Panama heitkogused. Meie analüüs tuvastab konkreetsed olulised finantsriskid, sealhulgas veiseliha import, mis moodustab 53% 3. ulatusega imporditud metsaraadamise heitkogustest, kusjuures Brasiilia veiselihatooted moodustavad sellest kogusummast 64%. 

Siin täielik aruanne.

Allpool on esitatud kõigi aruandes käsitletud kaupade potentsiaalse väärtusahela täielik jaotus.

reklaam

USA kliimakahju kulud protsendina riskiga kogutulust:

Kõik stsenaariumid

Keti väärtus, kahju, kõik stsenaariumid   
 Stsenaarium 1Stsenaarium 2Stsenaarium 3
CO2 hind tonni kohta (USD)34.196.31,160
Veiseliha21%59%712%
Kohv7%21%249%
Kumm, naturaalne2%5%61%
Palmiõli (HS 1511)2%5%58%
Kakao (HS 1801)1%4%43%
Kliimakahjustuste kogu/kõrgem kulud väärtusahelas protsendina kogusummast5%15%184%

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.
reklaam

Trendid