Ühenda meile

Majandus

Volinikud Schmit ja Breton arutavad 2023. aasta Euroopa tööhõive- ja sotsiaalõiguste foorumil töötajate õigusi tehisintellekti ajastul

JAGA:

avaldatud

on

16. ja 17. novembril osalesid töökohtade ja sotsiaalõiguste volinik Nicolas Schmit ning siseturuvolinik Thierry Breton. (pildil) osaleb teisel väljaandel Euroopa tööhõive ja sotsiaalõiguste foorum. Foorumi tänavune teema on tehisintellekti (AI) mõju töömaailmale. #EUSocialForum on Euroopa suurim tööhõive- ja sotsiaalvaldkonna üritus. See toob kokku poliitikakujundajad, ettevõtete juhid, valdkonnaeksperdid, sotsiaalpartnerid, kodanikuühiskonna ja akadeemilised ringkonnad, et arutada tehnoloogia ja tehisintellektiga kaasnevaid võimalusi ja väljakutseid.

16. novembril, volinik Schmit osaleb sessioonil, mis käsitleb ELi poliitikat ja tehisintellekti reguleerimist, et uurida, kuidas tagada töötajate õiguste kaitsmine algoritmilise haldamise kasvuga ning kuidas ELi poliitika saab soodustada inimkeskset lähenemist tehisintellektile. 17. novembril osaleb ta ühises paneelis koos Euroopa Rekonstruktsiooni-ja Arengupank, kus arutatakse, kuidas investeeringud oskustesse ja digitaalsesse transformatsiooni võivad toetada Ukraina ülesehitamist. 17. novembril, volinik Bretooni peab sissejuhatava kõne, et arutada tehisintellekti muutvat rolli töökohal, selle võimalusi ja seda, kuidas ELi poliitika saab lahendada võimalikke väljakutseid. muud kõlarid Nende hulka kuulub professor Christopher Pissarides, Töötuleviku Instituudi kaasasutaja ja kaasesimees ning 2010. aasta Nobeli majanduspreemia laureaat.

Ajakirjanikud saavad üritusele registreeruda siin. Kogu ürituse vältel on kohapeal avatud pressiruum ja ajakirjanikel on selleks võimalus küsi intervjuusid kõlaritega. 

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid