Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Euroopa Innovatsiooninõukogu avab uuendajatele rahastamisvõimalused oma tegevuse laiendamiseks

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Komisjon on Euroopa Innovatsiooninõukogu (EIC) raames avanud rahastamisvõimalusi enam kui 1.7 miljardi euro väärtuses. See avamine järgneb KIKi 2022. aasta tööprogrammi vastuvõtmine. Innovatsiooni, teadusuuringute, kultuuri, hariduse ja noorte volinik Mariya Gabriel ütles: „Euroopa Innovatsiooninõukogu on juba toetanud 4 ükssarvikut ja enam kui 90 kentauri. Selle aasta tööprogrammi toetavad kõigi aegade suurim iga-aastane rahastamine visiooniga ettevõtjatele ja teadlastele ning uued meetmed naissoost uuendajate ja laienejate toetamiseks. Euroopa on pühendunud innovatsiooni ja uute tehnoloogiate toetamisele ning oleme õigel teel, et täita oma ambitsiooni muuta KIK Euroopa ükssarviku tehaseks. Täna avatud konkursid pakuvad rahastamisvõimalusi multidistsiplinaarsetele uurimisrühmadele, et viia läbi visiooniga teadusuuringuid, mis võivad viia tehnoloogiliste läbimurdeni mis tahes valdkonnas (toetused kuni 3 miljonit eurot KIKi rajaleidja). Lisaks on olemas rahastamisvõimalused teadustulemuste innovatsioonivõimalusteks muutmiseks. Keskendudes KIK Rajaleidja projektide ja Euroopa Teadusnõukogu Proof of Concept projektide tulemustele, on eesmärk täiustada tehnoloogiaid ja luua ärikasutus konkreetsete rakenduste jaoks (toetused kuni 2.5 miljonit eurot). KIKi üleminek). 60.5 miljonit eurot eraldatakse kolme üleminekuprobleemi lahendamiseks: rohelised digiseadmed tuleviku jaoks; puhta energia tehnoloogiate protsesside ja süsteemide integreerimine, samuti RNA-põhised teraapiad ja diagnostika keeruliste või haruldaste geneetiliste haiguste korral. VKEd ja idufirmad saavad igal ajal taotleda KIKi kiirendi toetused ja omakapitaliinvesteeringud. Kontrolli KIKi veebileht üksikasjad.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid