Ühenda meile

Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni

ÜRO: kõrge esindaja / asepresident Josep Borrell kõneleb Julgeolekunõukogu ja Peaassamblee Ukraina-teemalisel eriistungjärgul

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

22.–24. veebruaril kõrge esindaja / asepresident Josep Borrell (pildil) sõidab New Yorki, et kinnitada ELi ja ÜRO partnerluse tugevust ja dünaamilisust ülemaailmse rahu poole püüdlemisel ning otsida rahvusvahelist toetust Ukraina püüdlustele tagada õiglane ja kestev rahu.

Aasta pärast seda, kui Venemaa alustas agressioonisõda Ukraina vastu, ÜRO Peaassamblee Ukraina-teemaline erakorraline istungjärk algab kolmapäeva pärastlõunal, kus kõrge esindaja / asepresident Borrell toimetab a avaldus ELi nimel ÜRO resolutsiooni eelnõu kohta õiglase rahu kohta Ukrainas. Kõrge esindaja/asepresidendi kõne algab kell 22: 00 CET (16:00 EST).

Neljapäeval kõrge esindaja / asepresident Josep Borrell teeb oma iga-aastase pöördumise aadressile ÜRO Julgeolekunõukogu koostöö kohta ÜRO ja Euroopa vahel Liit sel kuul Julgeolekunõukogu vahetuva eesistujariigi Malta kutsel.

Ülemaailmse ebakindluse ajal jäävad EL ja selle liikmesriigid ÜRO tugevaimateks partneriteks rahu ja julgeoleku valdkonnas. Oleme pühendunud juhtpositsiooni tagamisele rahvusvahelise koostöö ja tõhusa mitmepoolsuse edendamisel, mille keskmes on tugev ÜRO. Kõrge esindaja/asepresidendi kõne algab kell 16: 00 CET (10:00 EST).

Tema kihlustest tehakse audiovisuaalne kajastus Uudisteagentuuri ja puperdama.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid