Ühenda meile

Liibanon

Liibanon: Pärast Harfouchi edu korruptsiooni vastu jätkub tema vastu suunatud laimamiskampaania

JAGA:

avaldatud

on

"Kolmanda Liibanoni Vabariigi" asutaja Omar Harfouchi suhtes on algatatud Liibanoni korrumpeerunud ametnike rahastatud meediaplatvormide kaudu karm laimamiskampaania ja tema vastu valeuudiste levitamine pärast seda, kui tal õnnestus algatada kohtuasi Liibanoni kuberneri vastu. Banque du Liban, Riad Salameh, selle tingimustele ning Prantsuse finantsprokuratuuri poolt kuberneri vastu süüdistusakti ja rahvusvahelise vahistamismääruse väljastamine.


Rääkimata tema vastu organiseeritud vandenõust, mille korraldas peaminister Najib Mikati – keda süüdistatakse Liibanonis rahapesus, mille korraldas Monaco Vürstiriigi prokuratuur –, mille eesmärk oli ta kaudsel viisil füüsiline likvideerimine.


Euroopa Liit valmistab omalt poolt ette aruannet Liibanonis toimuvast ebainimlikust tagakiusamisest korruptsiooniga võitlejate, sealhulgas Omar Harfouchi vastu, ning valmistab Brüsselis ette sel teemal konverentsi järgmise aasta septembris.


Ja enne seda teeb Omar Harfouch ringreisi Euroopa parlamentides, nagu Austria, Hispaania ja Itaalia, et konsulteerida parlamendirühmadega eesmärgiga mobiliseerida võimalikult paljud neist toetama resolutsiooni eelnõu, karistades neid, kes aitavad ja kaitsevad Liibanoni korruptante ja kasu saada oma ebaseaduslikust rahast, olgu siis kohtusüsteemis, riigiteenistujates või isegi meedias.


Olgu öeldud, et tegelikult alustas Euroopa Liit juba kümmekond päeva tagasi korruptsioonivastaste sanktsioonide projekti kallal ning selle avalikustajaid ja vilepuhujaid kaitsma.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid