Ühenda meile

AKV

Tulevased Aafrika-Kariibi mere ja Vaikse ookeani piirkonna riigid / ELi partnerlus - # Cotonou läbirääkimised jätkuvad ministrite tasandil

JAGA:

avaldatud

on

EL ning Aafrika, Kariibi mere ja Vaikse ookeani piirkonna riikide organisatsioon (OACPS), endise nimega AKV riikide rühm, on jätkanud kõnelusi kõrgeimal poliitilisel tasemel. See on esimene koosolek pärast koroonaviiruse pandeemia algust, eesmärgiga edendada kõnelusi finišijoone poole uus Cotonou postitusleping. See andis peamistele läbirääkijatele, rahvusvaheliste partnerluste volinikule Jutta Urpilainenile ja OACPS-i professorile Robert Dusseyle olulise võimaluse jätkata tööd, mis on viimastel nädalatel jätkunud tehnilisel tasemel.

Tervitades seda sammu läbirääkimiste kõnelustel, ütles volinik Urpilainen: „The käimas läbirääkimised koostöös OACPSi riikidega jääb prioriteediks. Hoolimata koronaviiruse pandeemia põhjustatud häiretest, edenevad läbirääkimised samas südamlikus vaimus, mis on meie kõnelusi siiani juhtinud. Mul on hea meel näha, et jõuame finišijoonele aina lähemale. ” Cotonou leping, mis reguleerib ELi ja OACPSi riikide suhteid, pidi algselt lõppema 29. veebruaril. Kuna läbirääkimised uue partnerluse üle alles jätkuvad, otsustasid pooled kehtivat lepingut pikendada 31. detsembrini. Lisateave on lehel Pressiteade.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid