#SustainableFinance - komisjoni eksperdirühm esitab esimese aruande kliimaga seotud teabe avalikustamise kohta

| Jaanuar 11, 2019

The Säästva rahanduse tehniline eksperdirühm Juuli 2018 avaldas juulis XNUMX oma esimese aruande kliimaga seotud teabe avalikustamise kohta.

See sisaldab soovitusi, mis võimaldavad komisjonil ajakohastada mittesiduvaid suuniseid mittefinantsaruandluse kohta, viidates konkreetselt kliimaga seotud teabele, kooskõlas kliimaga seotud finantsteabe avalikustamise töökonna (TCFD) soovitustega, mille on koostanud Euroopa Ülemkogu. Finantsstabiilsuse nõukogu ja Komisjoni ettepanek taksonoomia kohta jätkusuutliku majandustegevuse \ t

Aruanne sisaldab ettepanekuid mitte ainult selle kohta, kuidas kliimamuutus võib mõjutada ettevõtte tegevust, vaid ka ettevõtte enda mõju kliimamuutusele.

Teade on veel üks samm edasi ELi rakendamisel Säästva rahanduse tegevuskava et komisjon avaldas märtsis 2018i ja jätkab seda Komisjoni seadusandlikud ettepanekudl mais avaldatud kliimaga seotud teabe avalikustamise kohta. Tehniline ekspertgrupp ootab oma teisi aruandeid taksonoomia, süsinikdioksiidi võrdlusaluste ja roheliste võlakirjade kohta juuniks 2018.

Rohkem teavet aru.

Sildid: , ,

kategooria: Esileht, Majandus, EU, Euroopa komisjoni, Rahastama