Ühenda meile

Euroopa komisjoni

EL-i toetatud filmid kandideerivad Berliini rahvusvahelisel filmifestivalil auhindadele

JAGA:

avaldatud

on

72 hulgas on auhindadele kandideerinud kuus ELi toetatud filmind väljaanne Berliini rahvusvahelisel filmifestivalil mis algas 10. veebruaril: alcarràs, autor Carla Simón ja Kõik saab korda, autor Rithy Panh on nomineeritud festivali põhivõistluse kategoorias. Lisaks Knor Mascha Halberstad osaleb filmis Berlinale Generation Feature Films ja Üks je t'emmène, autor Alain Guiraudie, Nelly ja Nadine, autor Magnus Gertten ja Unistavad seinad, autor Amélie van Elmbt ja Maya Duverdier on nomineeritud Panorama rubriigis. Lisaks linastus kahtlus, Michael Blaško, teine ​​EL-i toetatud tiitel, esitletakse Berlinale sarja raames. EL on toetanud nende tiitlite väljatöötamist Loov Euroopa MEDIA Võidutiitlid kuulutatakse välja 16. veebruari auhinnatseremoonial ning festival kestab 20. veebruarini koos lisalinastustega. Berlinale võõrustab ka Euroopa filmiturg, mis on suunatud filmiprofessionaalidele ja meediasektorile, kus Loov Euroopa MEDIA osaleb koos väljaandega European Film Forum pealkirja all "Teel kliimaneutraalset audiovisuaalsektorit". 14. veebruaril toimuval foorumil tutvustatakse praeguseid piiriülese koostöö algatusi süsinikdioksiidi mõõtmise ühise metoodika väljatöötamiseks.2 heitkogused AV-sektoris. Lisateave on saadaval siin.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid