Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Ühinemised: komisjon annab Concentrixile loa Webhelpi omandamiseks

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Euroopa Komisjon kiitis EL ühinemismääruse alusel heaks Prantsusmaal asuva Webhelp SASi omandamise Ameerika Ühendriikides asuva Concentrix Corporationi poolt. Tehing puudutab peamiselt IT-teenuseid, milles mõlemad ettevõtted tegutsevad, rõhuasetusega äriprotsesside allhanke (BPO) teenustel, eelkõige kliendikogemuse haldamisega seotud BPO teenustel (“CXM BPO”). Komisjon järeldas, et kavandatav omandamine ei tekita konkurentsiprobleeme, arvestades selle piiratud mõju turule ja konkurentide arvu, kes tegutsevad turgudel, kus ettevõtted tegutsevad. Tehingut uuriti tavapärase ühinemiskontrolli menetluse raames.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid