Ühenda meile

EU

President von der Leyen üritusel „Digitaalsed meistrid 2021”: „2020. aastad võivad olla Euroopa digitaalne kümnend”

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Komisjoni president Ursula von der Leyen (pildil) esines kõnes üritusel „Masters of Digital 2021”, kus ta ütles: „Usun, et 2020. aastad võivad olla Euroopa digitaalne kümnend. Kümme aastat, mil Euroopast saab digitaalse maailma ülemaailmne liider. Vanalt mandrilt tulevad uued ideed. Euroopa tööstus tervikuna on jõudmas uude ajastusse. Neljandik maailma tööstusrobotitest on toodetud Euroopas. ”

Kuid selleks, et Euroopa saaks selles digitaalses maailmas juhtpositsiooni võtta, on vaja nii avaliku kui ka erasektori investeeringuid ning selgeid reegleid. Investeerimise kohta: „NextGenerationEU on suurim digitaalne investeerimiskava, mida Euroopa kunagi näinud on. Digitaalseid investeeringuid rahastab vähemalt 20% NextGenerationEU-st. See võib olla mängude vahetaja. "

Digitaalsetele ettevõtetele mõeldud selged ja ühtsed reeglid: „Meie digitaalsed ettevõtted on aastaid tegelenud palju suuremate takistustega kui nende konkurendid välismaal. Seega loome ühtsed reeglistikud kõigile Euroopas tegutsevatele digitaalsetele ettevõtetele. Seetõttu esitasime äsja kaks uut õigusakti. Digiteenuste seadus ja digitaalsete turgude seadus. Digitaalteenuste seadus määratleb kõigi Euroopas tegutsevate digitaalsete osalejate kohustused. Digitaalsete turgude seadus tagab, et veebimaailm jääb uuenduste ruumiks ja on kättesaadav kõigile suurtele ja väikestele mängijatele. Need on vaid esimesed sammud ja neid järgib veel rohkem. ”

Euroopa digitaalne peitub andmetes ja tehisintellektis, ütles president von der Leyen kahes valdkonnas, mille komisjon sel aastal tutvustab, et luua rohkem kindlust nii ettevõtetele kui klientidele. „Eelmise aasta novembris võtsime kasutusele määruse Euroopa andmehalduse kohta. Ja sel aastal esitame hiljem andmeseaduse ja ettepanekud terviseandmete ruumide kohta. Mida me tahame teha, on panna need, kes andmeid genereerivad, juhiistmele. " Tehisintellekti kohta: „Sel kevadel tutvustame Euroopas tehisintellekti õiguslikku raamistikku. Paneme paika mõned nõuded tehisintellekti kõrge riskiga rakendustele - alates nende kvaliteetsete andmete kasutamisest kuni inimeste järelevalve tagamiseni. Paralleelselt esitame uue plaani, kuidas edendada Euroopa tipptehnoloogiat tehisintellekti valdkonnas.

Kõne on saadaval Internetisja saate seda vaadata siin.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid