Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Volinik Simson on sel nädalal Soomes, et arutada poliitikakujundajate ja sidusrühmadega ELi energiapoliitikat 

JAGA:

avaldatud

on

Sel nädalal esmaspäeval 18. ja teisipäeval 19. septembril energeetikavolinik Kadri Simson (pildil) on Soomes, et arutada poliitikakujundajate ja sidusrühmadega ELi energiapoliitikat. 

Esmaspäeva hommikul, volinik Simson kohtus Soome peaministri Petteri Orpoga. Seejärel pidas ta kahepoolse kohtumise kliima- ja keskkonnaministri Kai Mykkäneniga, et arutada käimasolevaid ELi elektri- ja gaasiturgude reforme, samuti tuumaenergia rolli ja ELi 2040. aasta kliimaeesmärki. , külastas volinik Loviisa elektrijaama, et saada ülevaade kasutatud tuumkütuse lõppladustamise kohta. 

Riigivisiidi teisel päeval kohtub volinik Soome parlamendi kaubandus- ja keskkonnakomisjonide liikmetega ning Soome energiasektori kaubandusorganisatsiooni Energiateollisuus (Finnish Energy) esindajatega, mis esindab ligikaudu 260 ettevõtet.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid