Ühenda meile

Esileht

Venemaa otsib #BeautyofUniverse2018

JAGA:

avaldatud

on

Miss Universe'i rivaalide ülemaailmse võistluse Venemaa korraldajad on hakanud otsima noori naisi, kes soovivad osaleda. Täna (detsembris 6) võivad kõik 165-i vanuserühmad 18-i vanuserühmadest 26i vanemad tüdrukud osaleda rahvusvahelisel ülikooliloo universumi 2018 ilutulestikul. Konkursi korralduskomitee kaalub osalejate taotlusi kahe kuu jooksul alates valimise alguskuupäevast, pärast seda algatatakse Interneti-hääletus (veerandfinaalid ja poolfinaalid).

100i osavõtjad osalevad kvalifitseerumisetapil. Konkursi finaalides osalevad 15i osalejad, kus saab osaleda mitu ühe riigi võistlejat.

Konkursi lõppu kavatsetakse korraldada septembris 2018 Moskvas ühes Moskva moes ja kaasaegses kontserdisaalis Vegas City Hallis.

Ülejäänud maailmakuulsate rahvusvaheliste projektide võistluse ainulaadne omadus on see, et osalejal ei pea tema riigis võitnud tiitlit, samuti ei pea tal olema mudelkogemust.

Kahtlemata on osalejatel, kellel on kogemusi piirkondlikes ilusalongides osalemiseks, mõned eelised kogenematutelt pretendentidelt. Kuid selles projektis ei ole see kriteerium väga tähtis, sest žürii määrab kindlaks mitte ainult osalejate välisparameetrid, vaid ka inimeste üldised omadused.

Konkursi rahvusvaheline žürii määratakse lõpuks 2018i esimesel poolel, mis koosneb kuulsatest Venemaa ja teiste riikide kodanikest.

reklaam

On juba teada, et see hõlmab: Anna Muminova Tadžikistani (universumi 2017 pealkirja omanik), Leonid Khromov Venemaa (president, produtsent ja žürii esimees konkursil Beauty of Universe), Elena Kozub Venemaalt ( tiitli "Queen of Runet 2015" omanik).

Lisaks rahvusvahelisele tunnustusele võistluse võitja saab rahalise auhinna ja kingitusi sponsoritelt kogusummas $ 50,000 (USD), pealkiri Beauty of Universe 2018, võitja kroon, samuti kingitusi sponsoritelt ja võistluse partnerid.

Finalistid, kes võtsid 2nd ja 3rd kohti, saavad vastavalt 2018i Universumi Xunumuse teise ilu ja 2018i kolmas ilu.

Neile, kes soovivad siseneda

Registreerimisvorm

Konkurentsieeskirjad

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid