Ühenda meile

Päikeseenergia

Euroopa päikesepatareide tootjad seisavad uues seisukohas sunniviisilise töö vastu

JAGA:

avaldatud

on

Euroopa Solar Manufacturing Council (ESMC) on äsja avaldatud seisukohavõtuga võtnud selge seisukoha sunniviisilise töö vastu päikeseenergia tarneahelas. ESMC mõistab jõuliselt hukka sunniviisilise töö kõik vormid ja kohustub selle vastu aktiivselt töötama.

Seisukohadokument koosneb soovitustest poliitikakujundajatele ja kümneastmelisest hoolsusprogrammist selle kohta, kuidas päikeseenergia tarneahela tootjad peaksid töötama, et avastada ja kõrvaldada kahtlustatav kokkupuude sunniviisilise tööga oma tarneahelas.

"Sunniviisiline töö on põhiliste inimõiguste rikkumine ja seda ei tohiks mingil juhul aktsepteerida. Seetõttu olen väga õnnelik ja uhke meie tugeva hoiaku üle sunniviisilise töö vastu,” ütleb Carsten Rohr, NorSuni ärijuht, ESMC kaasesimees ning ESMC sunnitöö ja sotsiaalselt jätkusuutliku tarneahela töörühma liige.

„EL peab võimalikult kiiresti vastu võtma jõulised õigusaktid, et keelata sunniviisilise tööga valmistatud toodete müük. Kuid ka meie päikeseelektrijaamade tootmistööstuses peame ennetavalt töötama, et peatada kokkupuude sunniviisilise tööga, ütleb Jens Holm, ESMC jätkusuutlikkuse poliitika direktor.

Kevadel moodustas ESMC sunniviisilise töö ja sotsiaalselt jätkusuutliku tarneahela töörühma. Teisipäeval 26th septembril korraldab töörühm avaliku veebiseminari sunnitööst päikeseenergia tarneahelas.

Loe täielikku pressiteadet siit.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.
reklaam

Trendid