Ühenda meile

põllumajandus

"Dai the Dairy" võidab Walesi põllumajanduse auhinna

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Tuntud Pembrokeshire'i piimakarjakasvataja Dai Miles (pildil), kes tegeleb põlluharimisega Walesis Haverfordwesti lähedal, valiti Walesi põllumeeste liidu (FUW) 2021. aasta auhinna võitjaks inimese eest, kes on andnud silmapaistva panuse Walesi piimatööstusesse.

Auhinnaga tunnustatakse inimest, kes on andnud suure panuse ja saanud Walesi piimatööstuse lahutamatuks osaks. Kohtunikele avaldas muljet panus, mille Miles on andnud ja annab jätkuvalt piimatööstusesse.

Esmaspäeval, 29. novembril Walesi kuninglikul talvemessil auhinda üle andes ütles FUW president Glyn Roberts: „Dai Milesit saab kirjeldada ainult kui meie piimatööstuse tegijat. Tema kirg, pühendumus ja entusiasm kõigi piimatoodete vastu on inspireeriv. 

„Ta ei tee mitte ainult silmapaistvat tööd piimatootjana, hoolitsedes kariloomade, maa eest ja tootma jätkusuutlikku toitvat toitu, vaid aitas kaasa ka Walesi mahepiima pikaajalise turu tagamisele, toetades Walesi mahepõllumajanduslikke töötlemisvajadusi. Auhinda ei saaks väärikam võitja.

Dai Miles kasvas üles Lampeteri lähedal Felin Fachis ja õppis Aberaeroni põhikoolis. Dai alustas oma põllumehekarjääri Aberystwythis Walesi põllumajanduskolledžis, kus ta sai riikliku põllumajandusdiplomi ja lõpetas võileivaaasta Godor Nantgaredigis.

Pärast ülikooli lõpetamist töötas ta viis aastat 160 lehma karjajana Waun Fawris, Glynarthenis, Llandysulis ja seejärel veel viis aastat IGER Trawscoedis, töötades enne võtmist kahe piimakarja, Lodge Farmi ja mahekarja vahel Ty Gwynis. julge samm iseseisvalt üürilepingu sõlmimiseks.

Dai, kes on FUW Lõuna-Walesi asepresident, on ka FUW piima- ja piimatoodete komitee endine esimees, Pembrokeshire'i FUW maakonna esimees ja FUW üürnike komitee aseesimees. 

reklaam

Lisaks on Dai osalenud Farming Connecti Agri-Academy maaelu juhtimise programmis, mis on aidanud tal oma suhtlemisoskusi edasi arendada, et võimaldada tal oma ülesandeid talust eemal tõhusamalt täita.

Lisaks oma mahepiimafarmi juhtimisele sai Dai Miles 2000. aastal Calon Wen Organic Milk Co-operative'i neljast asutajajuhist ja esimesest esimehest. Ühistu, mis kuulub 25 taluperele, aitab kindlustada Walesist pärit mahepiima pikaajalist turgu, toetades Walesi mahepõllumajanduslikku töötlemist. 

2013. aastal sai temast ettevõtte tegevdirektor ja asus brändi arendama mahepiima nišiturul. Ettevõte tarnib nüüd oma marki piima, võid, juustu ja külmutatud jogurtit suurematele jaemüüjatele Walesis ja Ühendkuningriigis, aga ka paljusid teisi jaemüügikohti.

Dai edu keskmes on kirglik usk, et tulus põllumajandustööstus on Walesi maaelu ja maakultuuri säilitamise võti tulevaste põlvkondade jaoks.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid