Ühenda meile

Ukraina

"Euroopa Liidu kui strateegilise partneri toetus on kõige olulisem tegu, ärge vaikige"

JAGA:

avaldatud

on

Piiratud Ukraina president Volodõmõr Zelenski ja Ukraina parlamendi esimees Ruslan Stefantšuk esinesid intensiivselt liigutava kõnega Euroopa Parlamendi erakorralisel täiskogu istungil, et vastata Venemaa sissetungile ja pommitamisele Ukrainas. 

„Me püüdleme selle poole, et Ukraina jaoks oleks Euroopa valik, teie Euroopa valik Ukraina. […] See on see, mille poole me püüdleme ja see on see, mida me kavatseme ja mida me teha tahame. Nii et ma tahaksin seda sinult kuulda. Tahaksime kuulda Ukraina valikut Euroopa Liidust.

Kirgliku kõnega esines ka Ukraina parlamendi esimees Ruslan Stefanchuk, kes kutsus Euroopa Liitu üles mõtlema oma suhetele Ukrainaga strateegiliselt: „Euroopa Liidu kui strateegilise partneri toetus on kõige olulisem tegu, ära ole vait, kogu kõik teie jõupingutused ja näidata, et Euroopa on täna ühtne nagu ei kunagi varem, sest täna on oht nagu ei kunagi varem. 

"Parim toetus Ukraina rahvale tema kõige mustematel tundidel on meie europüüdluste tõeline tunnustamine, sest Euroopa Liitu kuulumist toetas juba enne neid sündmusi, mis algasid 24. veebruaril, enamik ukrainlasi. . Ja see on meie mandaat. See on meie mandaat luua suhteid Euroopa Liiduga, sest Ukraina rahvas on teinud oma valiku. Ja kutsun üles vanemaid liikmesriike ja Euroopa Liidu juhtkonda toetama Ukraina kandidaatriigi staatuse kandidaati, mida toetab nüüd kogu Ukraina.

reklaam

Jagage seda artiklit:

Trendid