Ühenda meile

Taiwan

Seadusandlik kõneleja Te juhite delegatsiooni Tšehhi Vabariiki ja Leedusse

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Taiwani seadusandlik spiiker You Si-kun saabus Tšehhi Vabariiki 18. juulil, juhtides parteideülese seadusandjate delegatsiooni neljapäevasele visiidile riiki, enne kui asus 21. juulil kolmepäevasele visiidile Leetu. Tšehhi Vabariik kui demokraatia liikumiste Meka. Kohtusite riigis viibides mitmete kõrgete ametnikega, sealhulgas Tšehhi parlamendi ülem- ja alamkoja presidente Miloš Vystrčili ja Markéta Pekarová Adamovága. Teie visiit, mis tuli Vystrčili kutsel, toimub peaaegu kaks aastat pärast Tšehhi senati presidendi enda ajaloolist reisi Taiwani, mille käigus sai temast esimene Taiwani mittediplomaatilise liitlase seadusandja juht, kes pöördus seadusandliku jüaani poole. . Seejärel võttis neljaliikmelise Taiwani delegatsiooni Leetu saabudes vastu Leedu parlamendi (Seimi) spiiker Viktorija Čmilytė-Nielsen. Balti riigis viibimise ajal kohtub rühm seadusandjatega ning külastab Leedu demokraatlikku arengut meenutavaid kohti.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid