Ühenda meile

Taiwan

President Tsai andis Prantsuse senaatorile riigi au

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

President Tsai Ing-wen (pildil) autasustas 7. oktoobril Prantsuse Senati Taiwani sõprusrühma esimeest Alain Richardit, erilise Grand Cordoniga soodsate pilvede ordenit, tunnustades tema tööd Taiwani ja Prantsusmaa suhete tugevdamisel. Tsai kirjeldas presidendi kantseleis tehtud märkustes Richardit pioneerina Taiwani-Prantsusmaa kahepoolsete suhete laiendamisel. Tsai rääkis ka Prantsusmaa ja Taiwani vahelistest sidemetest, rõhutades paari lähedust kaubanduse ja tehnoloogia valdkonnas ning tänades riiki tähelepanu eest, mida ta on juhtinud rahu ja stabiilsuse tähtsusele Taiwani väinas.

Vastates presidendi avaldustele ja ordeni üleandmisele, avaldas Richard tänu ja pühendas austuse oma kaasprantsuse senaatoritele tema visiidi toetamise eest.

Jagage seda artiklit:

Baltikumis

Välisminister Wu võõrustab Baltikumi parlamendi delegatsiooni

avaldatud

on

Välisminister Joseph Wu kinnitas 29. novembril Taiwani pühendumust tugevdada suhteid Eesti, Läti ja Leeduga, mis põhinevad ühistel väärtustel nagu vabadus, demokraatia ja inimõiguste austamine, 10. novembril, kui ta võõrustas lõunasööki XNUMX-liikmelisele Balti riikide parlamendidelegatsioonile. . Kirjeldades riike inspireeriva näitena, märkis minister Wu, et Taiwan ja need ELi liikmesriigid jagavad sama demokraatlikku arenguteed.

Wu väljendas ka, et valitsus ootab edaspidi koostöö ja vahetuste laiendamist kõigi kolme riigiga. Leedu Taiwani sõprusgrupi esimees Matas Maldeikis nentis Wu sõnavõttudele vastates, et baltlased seisavad Taiwaniga õlg õla kõrval ajaloo paremal poolel. Maldeikis kiitis veelgi Taiwani suurt vastupidavust ja otsustusvõimet autoritaarsuse hirmutamise ees ning lisas, et delegatsioonile avaldas sügavat muljet riigi jõudsalt arenev kodanikuühiskond.

Jagage seda artiklit:

Jätka lugemist

Taiwan

President Tsai avab 2021. aasta avatud parlamendifoorumi President

avaldatud

on

Tsai Ing-wen (pildil) pidas avasõna 2021. aasta avatud parlamendi foorumi avamisel Taipei linnas 2. detsembril, kinnitades valitsuse pühendumust vastupidava partnerluse laiendamisele demokraatliku maailma liikmetega. Kahepäevasel foorumil, mille korraldasid välisministeerium (MOFA), Legislative Yuan, Taiwan-Asia Exchange Foundation ja National Democratic Institute, osales 100 eksperti ja seadusandjat üle maailma. President Tsai rõhutas oma kõnes Taiwani püüdlusi avatud valitsuse ja avatud parlamendi poole, märkides valitsuse, parlamendi ja kodanikuühiskonna rühmade ühiseid jõupingutusi eesmärgi nimel.

Kirjeldades Taiwanit demokraatia eesliinil asuvana, väljendas ta lisaks riigi valmisolekut teha koostööd sarnaselt mõtlevate partneritega, et kaitsta vabaduse ja demokraatia väärtusi. Lisaks ürituse märkimisväärsetele osalejatele esitati foorumil sõnumeid ka mitmetelt kõrgetasemelistelt rahvusvahelistelt isikutelt, sealhulgas Jaapani endine peaminister Shinzo Abe; USA Esindajatekoja spiiker Nancy Pelosi; ja Ühendkuningriigi alamkoja spiiker Sir Lindsay Hoyle.

Jagage seda artiklit:

Jätka lugemist

Leedu

Endine asepresident Chen jagab Taiwani demokraatlikke saavutusi Leedus

avaldatud

on

Taiwan on täielikult pühendunud oma vaba ja demokraatliku eluviisi kaitsmisele, aidates samal ajal kaasa piirkonna stabiilsusele ja ülemaailmsele õitsengule, lubas endine asepresident Chen Chien-jen 20. novembril Vilniuses demokraatia tuleviku foorumil peetud kõnes. Cheni sõnavõtt kõlas pidas peakõne Leedu välisministeeriumi poolt riigi pealinnas korraldatud foorumil.

Endine asepresident kirjeldas Taiwani kui demokraatia majakat autoritaarsuse ohtude ja laienemise vastu ning väitis, et oma edukate kogemuste ja tavadega on see Indo-Vaikse ookeani piirkonnas lakmusjuhtum. Chen märkis ka Taiwani, aga ka selle demokraatlike partnerite Austraalia ja Leedu majanduslikku ja poliitilist sunni, millega autoritaarsed režiimid kokku puutuvad, enne kui väitis, et Taiwani valitsus ja rahvas hindavad siiralt teiste sarnaselt mõtlevate partnerite vankumatut toetust.

Jagage seda artiklit:

Jätka lugemist
reklaam
reklaam

Trendid