Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Konkurents: EL ja Korea kohtuvad kolmandal EL-Korea konkurentsinädalal osana oma konkurentsipoliitikaalasest sunniviisilisest koostööst

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

ELi ja Korea ametnikud ja eksperdid kohtuvad ka sel aastal veebis 15.–17. novembril 2021, et arutada ja vahetada konkurentsipoliitika ja jõustamise häid tavasid kolmandal ELi-Korea konkurentsinädalal. Euroopa Komisjoni, Korea õiglase kaubanduse komisjoni (KFTC), Korea kaubandus-, tööstus- ja energeetikaministeeriumi (MOTIE) esindajad kogunevad, et arutada mitmesuguseid teemasid, sealhulgas digitaalsete turgude regulatsiooni arenguid, kuritarvitamise tuvastamise kriteeriume. turgu valitseva seisundi juhtumite puhul, samuti riigiabi kontrolli. Konkurentsinädala avatakse 15. novembril konkurentsi ja digitaalsete turgude ning areneva regulatiivse ja jõustamise maastiku sessiooniga.

Teise päeva fookuses on majandusanalüüs turgu valitseva seisundi kuritarvitamise juhtumite puhul ning kolmas päev on pühendatud riigiabi ja toetuste kontrollile. Iga-aastane EL-Korea konkurentsinädal on osa sellest Konkurentsi koostööprojekt, viieaastane ELi rahastatav programm, mis pakub tehnilist koostööd Aasia konkurentsiasutustega. Eesmärk on vahetada kogemusi ja tugevdada konkurentsipoliitika lähenemist, millest saavad kasu nii ELi kui Aasia kodanikud ja ettevõtted. Lisateavet Euroopa Komisjoni kahepoolse dialoogi kohta Koreaga konkurentsipoliitika vallas leiate komisjoni veebisaidilt veebisait

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid