Ühenda meile

Jaapan

Volinik Breton Aasias, et arutada digitaalseid ja tehnilisi küsimusi

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Sel nädalal siseturu volinik Thierry Breton (pildil) reisib Jaapanisse ja Lõuna -Koreasse, et suhelda ametnike ja tööstusharu juhtidega digi- ja tehnikaküsimustes. See annab võimaluse arutada Aasia partneritega eelseisvat Euroopa kiibiseadus ja arendada kontakte Jaapani ja Korea laiemate digitaalsete partnerluslepingute kohta, millest teatati ELi Vaikse ookeani piirkonna strateegia.

Täna (28. septembril) kohtub volinik Breton sise- ja kommunikatsiooniminister Ryota Takedaga; Majandus-, kaubandus- ja tööstusminister Hiroshi Kajiyama; Digitaalse ümberkujundamise minister Takuya Hirai; NEC juhatuse esimees Nobuhiro Endo ja Fujitsu Takahito Tokita tegevjuht. Järgmisel päeval, 29. septembril kohtub volinik Breton Jaapani ühe suurema pooljuhtfirma Tokyo Electron (TEL) tegevjuhi Toshiki Kawaiga ja osaleb ümarlaua arutelul ettevõtete esindajatega. 30. septembril ja 1. oktoobril viibib volinik Breton Lõuna -Koreas, et kohtuda ametnike ja tööstusharu juhtidega.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid