Ühenda meile

põllumajandus

Põllumajandus: komisjon kiidab heaks kolm uut Horvaatia ja Ungari geograafilist tähist

JAGA:

avaldatud

on

Komisjon kiitis heaks kolme geograafilise tähise lisamise: kaitstud geograafilise tähisena (KGT) „Zagorski štrukli” või „Zagorski štruklji” ning Horvaatiast pärit päritolunimetusena (KPN) „Zagorski bagremov med”. ja Ungarist pärit "Homokháti őszibarack pálinka" kui kaitstud geograafiline tähis (KGT). “Zagorski štrukli/ štruklji” on Zagorje piirkonnas toodetud pagaritooted. Kondiitritooted on valmistatud vana retsepti järgi spetsiaalsel meetodil traditsiooniliste koostisosadega.

"Zagorski bagremov med" on Hrvatsko Zagorje piirkonnast pärit akaatsianektarist toodetud akaatsiamesi. Selle piirkonna eripära määravad klimaatilised tegurid, lillevarud ja pikaajaline mesindustraditsioon. "Homokháti őszibarack pálinka" on Homokhátsági piirkonnas kasvatatud virsikutest valmistatud brändi, millel on õrn ja diskreetne aroom. Need uued nimetused lisatakse juba kaitstud 1,574 põllumajandustoote ja 257 piiritusjoogi nimekirja.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid