Ühenda meile

Poola

Suurbritannia on pärast MiG-29 tarnimist valmis täitma Varssavi õhutõrjelünki

JAGA:

avaldatud

on

Suurbritannia on valmis aitama Poolal täita õhutõrjelünki, mis tekkisid Varssavi hävitajate MiG-29 saatmise tõttu Ukrainasse, kuid Poola pole veel selliseid taotlusi esitanud, ütles Briti relvajõudude minister James Heappey. (pildil) tsiteeriti esmaspäeval (20. märtsil).

Poola teatas eelmisel nädalal, et saadab Ukrainale lähipäevil neli hävitajat MiG-29, mis teeb sellest Kiievi liitlastest esimesena selliseid lennukeid ja võib tekitada vajaduse suurendada Poola õhutõrjevarustust.

Suurbritannia saaks aidata selliseid lünki täita, nagu ta tegi varem, kui Poola saatis Ukrainasse peamised lahingutangid T-72, pakkudes Varssavile Challenger 2 tankid, ütles Heappey Saksa ajalehele Maailm.

"Suhtume väga positiivselt Poola palvele täita tekkinud lüngad," ütles Heappey.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid