Ühenda meile

Pakistan

Pakistani paviljon särab Brüsseli rahvusvahelise kooli korraldatud rahvusvahelisel festivalil

JAGA:

avaldatud

on

Pakistani Brüsseli saatkond osales 9. juunil 2024 rahvusvahelisel Brüsseli kooli (ISB) rahvusvahelisel festivalil ainulaadse disainiga Pakistani paviljoniga.

ISB rahvusvaheline festival on iga-aastane pidu, mis tutvustab erinevaid kultuure ja traditsioone kogu maailmast. Aktiivselt osales kooli mitmekesine õpilaskogukond, kus oma eripäraste väljapanekutega oli üritusel esindatud 100 riiki.

Üritus andis võimaluse tutvustada riigi rikkalikku pärandit, kultuurilist mitmekesisust, turismi ja ekspordipotentsiaali. Need väljapanekud sisaldasid esemeid, käsitööd, traditsioonilisi kostüüme ja fotosid. Pakistani turismi ja kultuuri käsitlevate raamatute ja dokumentaalfilmide valik andis külastajatele ainulaadse ülevaate riigi rikkalikust ajaloost, traditsioonidest ja turismipotentsiaalist.

Traditsiooniline Pakistani tänavatoit oli suur atraktsioon, meelitades palju külastajaid, kes nautisid selliseid hõrgutisi nagu Biryani, Samosas, Gulab Jamun ja eriline Pakistani chai. Paviljonis oli ka Henna (Mehndi) nurk, mis pakub keerulisi ja ilusaid kujundusi neile, kes otsivad kaasahaaravamat kultuurikogemust.

Erilist huvi pakkusid Pakistanis valmistatud spordiesemed, st jalgpalli- ja kriketikomplektid. Lapsed ja vanemad tegid Pakistani boksis jalgpalli MM-ist erilisi pilte.

Suursaadik Amna Baloch ütles: „Rahvusvaheline festival on suurepärane platvorm Pakistani rikkaliku kultuuripärandi, mitmekesisuse ja meie inimeste sooja külalislahkuse tutvustamiseks. On rõõmustav näha rahvusvahelise kogukonna sellist entusiasmi ja huvi meie kultuuri vastu."

reklaam

Külastajad hindasid sügavalt Pakistani kööki ja Pakistani paviljonis eksponeeritud kauneid esemeid, muutes selle festivali üheks tipphetkeks.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid