Ühenda meile

NATO

NATO Stoltenberg tervitab rohkemate Ukraina territooriumide vabastamist

JAGA:

avaldatud

on

NATO peasekretär Jens Steltenberg (pildil) ütles kolmapäeval (9. novembril), et on julgustav näha, et Ukraina väed suudavad vabastada rohkem territooriume. See on pärast Sergei ŠoiguVene kaitseminister andis oma vägedele korralduse Hersonist lahkuda.

Stoltenberg kõneles Londonis, kus ta kohtus Briti peaministri Rishi Sunakiga. Ta ütles, et Ukraina relvajõud on võitnud ja saavutanud edu. Tema sõnul on aga oluline saada toetust ka Ühendkuningriigilt ja NATO liitlastelt.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid