Ühenda meile

Iirimaa

Komisjon kiidab heaks Iirimaa läbivaadatud taastamis- ja vastupidavuskava ning kinnitab esialgselt tema esimese 324 miljoni euro suuruse maksetaotluse

JAGA:

avaldatud

on

Euroopa Komisjon andis sel nädalal positiivse hinnangu Iirimaa muudetud taastumis- ja vastupidavuskavale (RRP), mis sisaldab REPowerEU peatükki. Plaani väärtus on praegu 1.15 miljardit eurot (toetustena) ja see hõlmab 11 reformi ja 19 investeeringut.

Komisjon on samal ajal kinnitanud positiivse esialgse hinnangu Iirimaa esimesele 324 miljoni euro suurusele maksetaotlusele taastamis- ja vastupidavusrahastu (RRF) raames. Maksetaotlus hõlmab olulisi samme üheksa reformi ja kümne investeeringu elluviimisel, mis toovad Iirimaal positiivseid muutusi kodanike ja ettevõtete jaoks avalike hoonete energiatõhususe, säästva transpordi, turbaalade taastamise, süsinikdioksiidi maksustamise ja koolide digitaliseerimise toetamise valdkonnas. ja ettevõtlus, oskused (sh rohelised ja digioskused), tervishoid ja rahapesu tõkestamine.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid