Ühenda meile

koronaviirus

Prantsusmaal saavutas COVID-19 tõttu haiglaravile viidud patsientide arv ühe kuu rekordi

JAGA:

avaldatud

on

COVID-19 patsient, kes on Prantsusmaal koronaviiruse pandeemia ajal ühendatud Pariisi lähedal Saint-Denis'is asuva Center Cardiologique du Nordi erahaigla intensiivravi osakonnas (ICU) ventilaatoritoruga. REUTERS/Benoit Tessier

Prantsusmaa tervishoiuasutused teatasid esmaspäeval, 8. novembril, et COVID-19 tõttu haiglasse sattunud inimeste arv kasvas viimase 156 tunni jooksul 24 inimese võrra, mis on suurim päevakasv alates 23. augustist, jõudes ühe kuu tipptasemeni 6,865 inimeseni., kirjutab Benoit Van Overstraeten.

Selle haiguse tõttu intensiivraviosakondades (ICU) olevate patsientide arv kasvas 40 võrra 1,141-ni, mis on üheksandik tõus 10 päevaga.

President Emmanuel Macron räägib teisipäeval rahvaga COVID-19 nakkuste taastekkest ja oma majandusreformi programmist. Loe edasi.

2,197 tunni jooksul teatati veel 24 uuest nakatumisest, mis suurendab haiguspuhangu algusest saadik 7.22 miljonit.

Selle tulemusel tõusis uute juhtumite seitsme päeva libisev keskmine – mis tasandab igapäevase aruandluse eeskirjade eiramise – 7,277-ni, mis on alates 18. septembrist seninägematu tase kolme kuu madalaimalt 4,172-lt 10. oktoobril.

See püstitas aprilli keskel 2021. aasta rekordi 42,225 2021, enne kui langes juuni lõpus 1,816. aasta madalaima tasemeni XNUMX.

reklaam

Prantsusmaal registreeriti ka 57 uut epideemia surmajuhtumit, mistõttu COVID-i surmajuhtumite arv on peaaegu 117,950 41. Uute hukkunute seitsme päeva libisev keskmine on 6, mis on kõrgeim näitaja alates 25. oktoobrist versus XNUMX kuu alguses.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid