Ühenda meile

Eesti

Eesti president Alar Karis kohtub ajakirjanike ja e-residentidega

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

17. mail pidas Alar Karis Eesti pealinnas Tallinnas Kadrioru lossis digiriigi teemalise kohtumise välisajakirjanikega.

Pressiesindajad, sealhulgas Hispaania, Saksamaa ja Brasiilia ajakirjanikud, esitasid küsimusi küberjulgeoleku ja Ukraina sõja kohta. Eiratud eiratud ka presidendi isiklikke eelistusi multimeediarakenduste ja Ukraina muusika osas.

Eesti president pühendas osa kohtumisest Ukraina elektroonilistele elanikele. Vaatamata Ukraina sõjale arendavad ja suurendavad nad oma äritegevust tänu digitaalse identifitseerimisprogrammi e-Residence pakutavatele võimalustele. Eesti Vabariik hüvitab riigileevad Ukrainast pärit ettevõtjatele, kes otsustavad hakata e-residendiks.

Eesti on esimene riik maailmas, kes käivitas e-residentsuse 2014. aastal. Seni on seda programmi kasutanud üle 92,000 XNUMX inimese.

Koosolekust võttis osa Ukraina päritolu e-resident ja PRNEWSi juhatuse liige Aleksandr Storozhuk. Ukraina ettevõtja märkis kohtumise kokkuvõtteks digitaalse identifitseerimise väärtust kõikidele Eesti avalikele teenustele juurdepääsuks ilma paberimajanduseta.

Ta ütles, et Ukraina äriringkondades on nõudlus müüa kaupu ja teenuseid mitte ainult Euroopa Liidus, vaid ka maailma turgudel. Juurdepääs maksete infrastruktuurile aitab neil toetada oma töötajaid ja nende perekondi Ukrainas jätkuva vaenutegevuse ajal.

 Alates 2022. aasta algusest on PRNEWS.IO on külastanud üle 1.5 miljoni külastaja ja oli 3. aasta kolmandas kvartalis reklaamitehnoloogia idufirmade seas kolmandal kohal

reklaam

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.
reklaam

Trendid