Ühenda meile

Euroopa Nõukogu

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee - tehisintellekti kasvav kasutamine

avaldatud

on

Euroopa Nõukogu

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee - privaatsuse kaotamine jälgimise ja jälgimise kaudu

avaldatud

on

COVID-19 levikuga kasutavad mõned valitsused võimalust lammutada demokraatia osad. Privaatsuse kaotamine jälgimis- ja jälgimissüsteemide, hilinenud valimiste ja muude rikkumiste kaudu tekitab Euroopa Nõukogu parlamentaarses assamblees muret ja Armeenia parlamendiliige Vladimir Vardanyan soovib näha rangemat kontrolli ...

Jätka lugemist

Euroopa Nõukogu

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee - tehisintellekt ja algoritmid kriminaalõiguse valdkonnas

avaldatud

on

Läti asetäitja Boriss Cilevičs, tehisintellekti kasutamist justiitsvaldkonnas käsitleva aruande autor, mille sel nädalal võtab vastu Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee alaline komitee, hoiatab Jim Gibbonsit ohtude eest, mis tuginevad algoritmidele kriminaalasjades. õigussüsteemid.

Jätka lugemist

Euroopa Nõukogu

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee - COVID-19 pandeemia ei ole vabandus demokraatia õõnestamiseks

avaldatud

on

 

Suurbritannia konservatiivide parlamendiliikme Ian Liddell-Graingeri raport, milles nõutakse, et COVID-19 pandeemiat ei kasutataks ettekäändena demokraatia õõnestamiseks, on vastu võetud Euroopa Nõukogu Parlamentaarses Assamblees. See väidab. valitsused ei tohi pandeemiat kasutada ettekäändena demokraatlike õiguste ja õigusriigi põhimõtete kahjustamiseks. Ta on rääkinud Jim Gibbonsiga.

Jätka lugemist
reklaam

Facebook

puperdama

Trendid