Ühenda meile

Brüsselis

Brüssel, et piirata Hiina rohelise tehnoloogia importi

JAGA:

avaldatud

on

Euroopa Liit kavatseb piirata rohelise tehnoloogia importi Hiinast. See vähendab võimalust, et Hiina ettevõtted võidavad riigihankelepinguid, ja loob täiendavaid takistusi toetusi otsivatele ostjatele. Aruandes märgiti, et riigihankepakkumisi, mis hõlmavad tooteid, mis on pärit riikidest, mille ELi turuosa on üle 65%, alandatakse. See viitas Net Zero Industry Act'i eelnõule, mida nägi Financial Times.

Euroopa Komisjoni kaubandusdirektoraat on aga mures, et riigihangete eeskirjade raamatusse kavandatud muudatused võivad rikkuda rahvusvahelist õigust. Asjaga kursis olevad allikad ütlesid FT-le.

. Financial Times teatas teisipäeval, 14. märtsil, et Euroopa Liit otsib uusi viise, kuidas jälgida Euroopa ettevõtete investeeringuid välismaistesse tootmisrajatistesse, et piirata Hiina juurdepääsu uuele tehnoloogiale läänest.

Meie standardid

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.
reklaam

Trendid