Ühenda meile

Baltikumis

Volinik Breton ametlikul visiidil Balti riikides

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Siseturu volinik Thierry Breton (pildil) sõidab Balti riikidesse kolmepäevastele kohtumistele Eestis, Lätis ja Leedus, et avaldada toetust Venemaale geograafiliselt lähedal asuvatele liikmesriikidele. Päevakorra teemad on kaitse, küberjulgeolek, desinformatsioon ja konflikti mõju ühtsele turule. 2. märtsil viibis volinik Breton Tallinnas kohtumisel kaitseminister Kalle Laanetiga, kellega koos külastati küberturvalisuse õppuste ja väljaõppekeskust. Pärast visiiti kohtus volinik välisminister Eva-Maria Liimetsaga, millele järgnes kohtumine välisministeeriumi kantsleri Jonatan Vsevioviga. Neljapäeva (3. märtsi) hommikul vahetab volinik Eesti peaministri Kaja Kallasega. Pärastlõunal on ta Riias, et kohtuda peaminister Krišjānis Kariņši ja kaitseminister Artis Pabrikuga. Reede hommikul viibib volinik Leedus kohtumisel peaminister Ingrida Šimonytėga, millele järgneb ühine pressikonverents, mida saab jälgida Uudisteagentuuri.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid