Ühenda meile

Baltikumis

Välisminister Wu võõrustab Baltikumi parlamendi delegatsiooni

JAGA:

avaldatud

on

Välisminister Joseph Wu kinnitas 29. novembril Taiwani pühendumust tugevdada suhteid Eesti, Läti ja Leeduga, mis põhinevad ühistel väärtustel nagu vabadus, demokraatia ja inimõiguste austamine, 10. novembril, kui ta võõrustas lõunasööki XNUMX-liikmelisele Balti riikide parlamendidelegatsioonile. . Kirjeldades riike inspireeriva näitena, märkis minister Wu, et Taiwan ja need ELi liikmesriigid jagavad sama demokraatlikku arenguteed.

Wu väljendas ka, et valitsus ootab edaspidi koostöö ja vahetuste laiendamist kõigi kolme riigiga. Leedu Taiwani sõprusgrupi esimees Matas Maldeikis nentis Wu sõnavõttudele vastates, et baltlased seisavad Taiwaniga õlg õla kõrval ajaloo paremal poolel. Maldeikis kiitis veelgi Taiwani suurt vastupidavust ja otsustusvõimet autoritaarsuse hirmutamise ees ning lisas, et delegatsioonile avaldas sügavat muljet riigi jõudsalt arenev kodanikuühiskond.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid